Nekz 0 Opublikowano 28 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 Cześć, dałby ktoś radę ogarnąć skrypt na ustawienie respienia się mobów i żebym mógł je nazywać? respiły by się co 10s a gdy byłoby ich za dużo to by np. połowa z nich umierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 Sprecyzuj swoje pytanie bardziej bo nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, 3meraldK napisał: Sprecyzuj swoje pytanie bardziej bo nic nie rozumiem W mojej ocenie ma na myśli stworzenie skryptu, w którym ustawiasz lokalizację spawnu różnego rodzaju mobów o własnych nazwach. Miałyby się respić co 10 sekund i gdy ich będzie zbyt wiele (jak na moje to powyżej 10), to połowa z nich umiera. Dodam jeszcze od siebie jedną rzecz, nie mam na celu cię zniechęcać, ale większość zleceniodawców ma konto tylko po to, aby zlecić zrobienie odpowiedniego skryptu, ewentualnie przychodzą tutaj raz na kilka miesięcy, aby znowu powiedzieć, że czegoś potrzebują. Edytowane 24 sierpnia 2020 przez Kormic 3meraldK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nekz 0
Cześć, dałby ktoś radę ogarnąć skrypt na ustawienie respienia się mobów i żebym mógł je nazywać? respiły by się co 10s a gdy byłoby ich za dużo to by np. połowa z nich umierała
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi