gowniak1 0 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 Cześć. Mam plugin na TABLIST Autora (Neznamy) i mam pytanie. Gdy mam saldo gracza czyli percentage "%money%" to jak ustawić w kolejnej linii tabu nazwe najbogatszego gracza na serwerze? Lub zrobi mi ktos skrypt ktory pod komendą np. /bogacze będzie pokazywać listę najbogatszych graczy wraz z ich saldem i nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 jak masz essentials to /baltop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gowniak1 0 Opublikowano 26 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 Teraz, dziwakkolega napisał: jak masz essentials to /baltop Ale chodzi mi o tab, mam plugin by "Neznamy" i jak dodać w configu na tabulatorze nazwe najbogatszego gracza? %baltop% nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 Teraz, gowniak1 napisał: Ale chodzi mi o tab, mam plugin by "Neznamy" i jak dodać w configu na tabulatorze nazwe najbogatszego gracza? %baltop% nie dziala jak mam ci pomoc jak nie wiem jaki masz plugin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 jakis link daj do tego pluginu @gowniak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gowniak1 0 Opublikowano 26 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, dziwakkolega napisał: jak mam ci pomoc jak nie wiem jaki masz plugin? TAB v2.8.2 - By Neznamy Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @dziwakkolega Edytowane 26 lipca 2020 przez gowniak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 masz PlaceholderAPI lub MvdPlaceholde? 1 minutę temu, gowniak1 napisał: TAB v2.8.2 - By Neznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gowniak1 0 Opublikowano 26 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 Teraz, dziwakkolega napisał: masz PlaceholderAPI lub MvdPlaceholde? Mam Papi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 1 minutę temu, gowniak1 napisał: Mam Papi to poszukaj placeholdera do balance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gowniak1 0 Opublikowano 26 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 44 minuty temu, dziwakkolega napisał: to poszukaj placeholdera do balance Sprawdzilem wszystkie możliwe Placeholdery z economy-vault: %vault_eco_balance% %vault_eco_balance_commas% %vault_eco_balance_fixed% %vault_eco_balance_formatted% %vault_eco_top_balance_#% %vault_eco_top_balance_fixed_#% %vault_eco_top_balance_formatted_#% %vault_eco_top_balance_commas_#% %vault_eco_top_player_#% %vault_eco_top_rank% Niestety żadne z tych nie pokazuje nazwy najbogatszego gracza. Jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 3 godziny temu, gowniak1 napisał: Sprawdzilem wszystkie możliwe Placeholdery z economy-vault: %vault_eco_balance% %vault_eco_balance_commas% %vault_eco_balance_fixed% %vault_eco_balance_formatted% %vault_eco_top_balance_#% %vault_eco_top_balance_fixed_#% %vault_eco_top_balance_formatted_#% %vault_eco_top_balance_commas_#% %vault_eco_top_player_#% %vault_eco_top_rank% Niestety żadne z tych nie pokazuje nazwy najbogatszego gracza. Jakiś pomysł? %vault_eco_top_player_<nr z baltop>% - %vault_eco_top_balance_formatted_<nr z baltop>% dziwakkolega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 110 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 W dniu 26.07.2020 o 23:46, PanAnimek napisał: %vault_eco_top_player_<nr z baltop>% - %vault_eco_top_balance_formatted_<nr z baltop>% no właśnie mi to nie działa jak wpisuje %vault_eco_top_player_1% ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 327 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 2 godziny temu, polsatgraniepl napisał: no właśnie mi to nie działa jak wpisuje Posiadasz vault, placeholderapi, jakiś plugin dodający ekonomię (np. essentialsx) oraz vault expansion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 110 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 2 godziny temu, Helios1993 napisał: Posiadasz vault, placeholderapi, jakiś plugin dodający ekonomię (np. essentialsx) oraz vault expansion? tak. Mam to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gowniak1 0
Cześć. Mam plugin na TABLIST Autora (Neznamy) i mam pytanie. Gdy mam saldo gracza czyli percentage "%money%" to jak ustawić w kolejnej linii tabu
nazwe najbogatszego gracza na serwerze?
Lub zrobi mi ktos skrypt ktory pod komendą np. /bogacze
będzie pokazywać listę najbogatszych graczy wraz z ich saldem i nickiem?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi