Harnaś_mocne 0 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Cześć, nie mogę przetestować skryptu, ponieważ nie mam teraz serwera. Nie mogę sam wywnioskować, bo to mój pierwszy skrypt pisany cały. Prawdopodobnie jest źle, jeśli ktoś może pomoc to odwdzięczę się. command /dzialka: permission: use.dzialka permission message: Nie masz dostepu! trigger: execute console command "admindzialki dajdzialke 50 50 %player%" command /dzialkavip: permission: use.dzialkavip permission message: Nie masz dostepu! trigger: execute console command "admindzialki dajdzialke 100 100 %player%" Edytowane 29 czerwca 2020 przez Wojciu Poprawiam tytuł, ortografię i dodaję skrypt w code. Notatka dodana przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaTuGRA 14 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Przetestuj na serwerze. Sam się dowiesz czy działa czy nie Edytowane 29 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Harnaś_mocne 0 Opublikowano 29 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Wiedziałem że tak napiszecie... no kurde powiedzcie czy tak sie permisje pisze i wgl bo moj pierwszy skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 THEzombiePL 9 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Raczej jest git, ale lepiej dać po /dzialka [<text>], bo bez tego jak wpiszesz /dzialka to wyskoczy błąd, a z tym możesz wpisać np. /dzialka test i też zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Harnaś_mocne 0
Cześć, nie mogę przetestować skryptu, ponieważ nie mam teraz serwera. Nie mogę sam wywnioskować, bo to mój pierwszy skrypt pisany cały. Prawdopodobnie jest źle, jeśli ktoś może pomoc to odwdzięczę się.
command /dzialka: permission: use.dzialka permission message: Nie masz dostepu! trigger: execute console command "admindzialki dajdzialke 50 50 %player%" command /dzialkavip: permission: use.dzialkavip permission message: Nie masz dostepu! trigger: execute console command "admindzialki dajdzialke 100 100 %player%"
Poprawiam tytuł, ortografię i dodaję skrypt w code.
Notatka dodana przez Wojciu
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi