Witam tak jak jest napisane w tytule potrzebuje zablokowania komendy podczas PVP ponieważ ostatnio napisałem taki prosty skrypt
options:
# <opcja>: <x>, <y>, <z>
PVP: 490 81 -438
command /pvpspawn:
trigger:
if player's world is "PVP":
execute console command "/tp %player% {@PVP}"
send "Przeniesiono cię na spawn PVP"
else:
send "Nie ma cię w świecie do PVP"
I chcę zablokować możliwość tp na spawn (blokada ma trwać 15 sekund) podczas walki (najlepiej by było jak by to działało na konkretny świat o nazwie PVP) ale nie wiem jak to zrobić z góry dziękuje za pomoc i mam jeszcze małą prośbę czy można by było zrobić tak by czas blokady komendy wyświetlał się na np bossbar lub actionbar.
Jak zostaną użyte jakieś dodatki do skryptów to proszę mi powiedzieć jakie bo nie mam wszystkich zainstalowanych.
Pytanie
nitolar 0
Witam tak jak jest napisane w tytule potrzebuje zablokowania komendy podczas PVP ponieważ ostatnio napisałem taki prosty skrypt
I chcę zablokować możliwość tp na spawn (blokada ma trwać 15 sekund) podczas walki (najlepiej by było jak by to działało na konkretny świat o nazwie PVP) ale nie wiem jak to zrobić z góry dziękuje za pomoc
i mam jeszcze małą prośbę czy można by było zrobić tak by czas blokady komendy wyświetlał się na np bossbar lub actionbar.
Jak zostaną użyte jakieś dodatki do skryptów to proszę mi powiedzieć jakie bo nie mam wszystkich zainstalowanych.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi