Skocz do zawartości

spolszczenie skryptu do serwera minecraft

InnoGame
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam kogoś kto spolszczy mi cały skrypt do serwera minecraft, chodzi mi o spolszczenie wszystkich komend oraz całego tekstu i komunikatów które będą wyświetlane . czyli krótko mówiąc cały w 100% ma być polski. Troche tego jest a ja niestety nie mam czasu aktualnie na to. Chętnych zapraszam na DC Szymon#4502

Chodzi dokładnie o ten:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

[email protected] Tak posiadam ten skrypt zakupiony!!!

UWAGA! napiszę to w poście bo widać że niektórzy nie potrafią logicznie myśleć . Skoro dałem ten post  w ZLECENIA ! To płace za wykonaną prace ! Stawka do ustalenia 

Edytowane przez Wojciu

Po 1 Ten twój "Skrypt" to plugin

Po 2 Jest on płatny, a nikt dla ciebie nie będzie wydawał 15USD

Po 3 Skoro napisałeś:

8 godzin temu, InnoGame napisał:

Troche tego jest a ja niestety nie mam czasu aktualnie na to

To po co ma ci ktoś go spolszczać, skoro sam potrafisz?

Komendy spolszczone można zrobić za pomocą:

command /komenda-po-polsku:
	trigger:
		execute player command "/komenda-po-angielsku"

41 minut temu, MasloJestDobre napisał:

Nie, to że jest na spigotmc nie oznacza, że to plugin :/ Pod logiem Super Guilds nawet pisze, że to skrypt

42 minuty temu, MasloJestDobre napisał:

trigger:

To skrypt więc nie trzeba :kappalul:

2 godziny temu, Peridot napisał:

Nie, to że jest na spigotmc nie oznacza, że to plugin :/ Pod logiem Super Guilds nawet pisze, że to skrypt

To skrypt więc nie trzeba :kappalul:

No to skoro to jest skrypt to tym łatwiej jest to spolszczyć

I zapewne problem polega na tym, że jest januszem :nosaczface: i nie chce mu się spolszczać, lecz nie chce nikomu podsyłać tego skryptu, by mu spolszczył, bo ta osoba, by go miała za darmo 

Edytowane przez MasloJestDobre

W dniu 16.06.2020 o 11:19, MasloJestDobre napisał:

Po 2 Jest on płatny, a nikt dla ciebie nie będzie wydawał 15USD

Po 3 Skoro napisałeś:

trigger:

Słuchaj, zanim coś powiesz to się zastanów. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie szukałby kogoś do spolszczenia jeżeli nie miałby wykupionego owego skryptu. a co do reszty skoro nie macie nic konkretnego do zaoferowania tylko swoją ignorancje to nie interesują mnie wasze wypowiedzi i uznaje je za spam xD Poza tym myślałem że to oczywiste że płace za wykonaną prace i nie nie mam czasu bo nie każdy siedzi 24/7 na komputerze niektórzy mają rodzinę i dom pogadamy jak dojdziecie do tego etapu życia. 

A i dla wścibskich nie jestem januszem xD oferuje wynagrodzenie za to wiec polecam myśleć zanim ktokolwiek się wypowie na temat tego zlecenia i prosiłbym o odpowiedzi dotyczące oferty spolszczenia, jeżeli takowej nie macie nie zaśmiecajcie swoimi głupotami mojego tematu pozdrawiam.

Edytowane przez InnoGame

2 godziny temu, InnoGame napisał:

niektórzy mają rodzinę i dom pogadamy jak dojdziecie do tego etapu życia. 

A kto powiedział, że nikt tutaj nie ma? 

oferuje wynagrodzenie za to wiec polecam myśleć zanim ktokolwiek się wypowie na temat tego zlecenia

Napisałeś to chwilę temu? Jakie wynagrodzenie? Większe od kosztu skryptu, by komukolwiek się opłaciło?

2 minuty temu, MasloJestDobre napisał:

A kto powiedział, że nikt tutaj nie ma? 

Napisałeś to chwilę temu? Jakie wynagrodzenie? Większe od kosztu skryptu, by komukolwiek się opłaciło?

Czy ty czytasz to co piszesz? Jakie koszta skryptu. EDYTOWAŁEM POST i napisałem że MAM GO WYKUPIONEGO! dobra widzę że dalsza rozmowa nie ma sensu panu podziękuje. Tyle miałem do ciebie do powiedzenia na ten temat.

Czy ty czytasz to co piszesz? Jakie koszta skryptu. EDYTOWAŁEM POST i napisałem że MAM GO WYKUPIONEGO! dobra widzę że dalsza rozmowa nie ma sensu panu podziękuje. Tyle miałem do ciebie do powiedzenia na ten temat.

No ja tam nie wiem, ale z twoich komentarzy dużo nie wynika. Ten skrypt jest PŁATNY i jeśli podeślesz go osobie, która ma ci go spolszczyć, to to poprostu napisz

2 minuty temu, MasloJestDobre napisał:

No ja tam nie wiem, ale z twoich komentarzy dużo nie wynika. Ten skrypt jest PŁATNY i jeśli podeślesz go osobie, która ma ci go spolszczyć, to to poprostu napisz

Nie wynika? Toć człowieku w którym ty świecie żyjesz to chyba jest logiczne że skoro ten skrypt jest płatny i szukam kogoś kto go spolszczy to MAM TEN SKRYPT no błagam. serio skończyłem bo już nie mam sił na takich ludzi 🤣🤣 Żegnam.

W dniu 16.06.2020 o 12:31, MasloJestDobre napisał:

I zapewne problem polega na tym, że jest januszem :nosaczface: i nie chce mu się spolszczać

Dlatego jest dział "spolszczanie pluginów". Osoba chętna niech do niego napisze i po problemie XD po co posty nabijasz

Nie wynika? Toć człowieku w którym ty świecie żyjesz to chyba jest logiczne że skoro ten skrypt jest płatny i szukam kogoś kto go spolszczy to MAM TEN SKRYPT no błagam. serio skończyłem bo już nie mam sił na takich ludzi 🤣🤣 Żegnam.

Naprawde... ROZUMIEM MASZ TEN SKRYPT, ale czy możesz odpowiedzieć na pytanie?

Edit: Skoro znowu nie zrozumiałeś pytania, to chodzi tu o to, czy ja mam kupować ten skrypt, czy ty mi go podeślesz, to nie jest naprawde takie trudne

2 godziny temu, kerpson napisał:

Dlatego jest dział "spolszczanie pluginów". Osoba chętna niech do niego napisze i po problemie XD po co posty nabijasz

Nie nabijam, a nawet jak dostane bana to mam na to wywalone

3 minuty temu, MasloJestDobre napisał:

Naprawde... ROZUMIEM MASZ TEN SKRYPT, ale czy możesz odpowiedzieć na pytanie?

Nie nabijam, a nawet jak dostane bana to mam na to wywalone

nabijasz bo ziomek prosi o spolszczenie a ty bez zapytania czy da ten skrypt itd to od razu 

i glupie klotnie XD

4 minuty temu, MasloJestDobre napisał:

jak dostane bana to mam na to wywalone

obstawiam ze po 20-30min mialbys juz drugie konto XD

Chcesz sie klocic zapraszam pw

2 godziny temu, kerpson napisał:

nabijasz bo ziomek prosi o spolszczenie a ty bez zapytania czy da ten skrypt itd to od razu 

i glupie klotnie XD

obstawiam ze po 20-30min mialbys juz drugie konto XD

Chcesz sie klocic zapraszam pw

Nie ważne czy nabijam czy nie, ale ja poprostu pytam, czy mam kupić ten skrypt czy on mi go podeśle, a on nawet takiej rzeczy zrozumieć nie może, a jak ty tego nie rozumiesz, to wejdź w ten link i zobaczysz, że ten skrypt jest płatny, a wszelkie "hakowania" tego za darmo, są poprostu kradzieżą

24 minuty temu, MasloJestDobre napisał:

Nie ważne czy nabijam czy nie, ale ja poprostu pytam, czy mam kupić ten skrypt czy on mi go podeśle, a on nawet takiej rzeczy zrozumieć nie może, a jak ty tego nie rozumiesz, to wejdź w ten link i zobaczysz, że ten skrypt jest płatny, a wszelkie "hakowania" tego za darmo, są poprostu kradzieżą

Dobra koniec tej dyskusji, sorry  ale chyba naprawdę nie potrafisz myśleć nie obrażam cie tu w żadnym stopniu stwierdzam to po tym że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i wyciągnąć prostych logicznych wniosków. Czego nie rozumiesz w poście w którym pisze że szukam kogoś kto mi spolszczy ten skrypt i pisze że mam go to powiedz czego ty do cholery nie rozumiesz? inaczej napisze może prościej bo nie da się . MAM ten skrypt, skoro go mam i szukam kogoś kto mi go spolszczy to jak miałby to zrobić  bez tego skryptu. Więc wnioski: Żeby go spolszczyć musi ten ktoś mieć ten skrypt ... to teraz sam sobie dokończ i nawet nie odpisuj mi na ten post błagam bo mnie nie interesuje już co myślisz i masz do powiedzenia oszczędź sobie tego bo nie mam zamiaru dostać od moda ostrzeżenia za nabijanie postów bo muszę tłumaczyć jak w przedszkolu , jak działa zlecenie spolszczenia skryptu .

@Edit 1 A nazywanie mnie januszem i jak to kolega wyżej o 2 posty napisał niepotrzebne rozpoczynanie kłótni jest niepotrzebne bo wystarczy napisać do mnie aby poznać szczegóły zlecenia, ale widać że trzeba do niektórych tłumaczyć jak do dzieci z zerówki, przykre ale cóż takie życie .

Edytowane przez InnoGame

Dziękuję za odpowiedź, na którą czekałem od początku pisania wiadomości w tym temacie GRATULACJE 

ACHIEVEMENT ODPISYWANIE - Udało Ci się zmieścić odpowiedź na pytanie w 5 komentarzach 

Edit: 

" A nazywanie mnie januszem i jak to kolega wyżej o 2 posty napisał niepotrzebne rozpoczynanie kłótni jest niepotrzebne bo wystarczy napisać do mnie aby poznać szczegóły zlecenia, ale widać że trzeba do niektórych tłumaczyć jak do dzieci z zerówki, przykre ale cóż takie życie ."

Po co mamy do cb pisać, skoro mogłeś to napisać wszystko w poście?

7 minut temu, MasloJestDobre napisał:

Dziękuję za odpowiedź, na którą czekałem od początku pisania wiadomości w tym temacie GRATULACJE 

ACHIEVEMENT ODPISYWANIE - Udało Ci się zmieścić odpowiedź na pytanie w 5 komentarzach 

Ależ skąd dalej nie odpowiedziałem ci na pytanie czy wyśle ci ten post, gdzie to masz napisane ? xd Ja tylko wytłumaczyłem w prosty sposób i ułożyłem to w zdania aby zrozumiało to nawet dziecko i powiedziałem ci żebys dokończył sam xd Gratuluje  ;) 

@LeKuLa Ja się nie kłócę ja mu tylko odpowiadam, przypominam że to ja zostałem zwyzywany od Januszy i skrytykowany bo ktoś nie umie normalnie czytać ze zrozumieniem .Dlatego chyba mam prawo do obrony słownej.

@Edit Dla mnie nie ma problemu aby  nie łamać regulaminu o spamowaniu i nabijaniu postów jestem za tym byś skasował wszystkie nasze posty, sądzę że to będzie najlepsze rozwiązanie.  

Edytowane przez InnoGame

Ależ skąd dalej nie odpowiedziałem ci na pytanie czy wyśle ci ten post, gdzie to masz napisane ? xd Ja tylko wytłumaczyłem w prosty sposób i ułożyłem to w zdania aby zrozumiało to nawet dziecko i powiedziałem ci żebys dokończył sam xd Gratuluje  ;) 

@LeKuLa Ja się nie kłócę ja mu tylko odpowiadam, przypominam że to ja zostałem zwyzywany od Januszy i skrytykowany bo ktoś nie umie normalnie czytać ze zrozumieniem .Dlatego chyba mam prawo do obrony słownej. 

Ja już wychodzę z tej konwersacji, ponieważ widzę, że nie potrafisz NORMALNIE ze SZCZEGÓŁAMI napisać tematu

• Wojciu zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...