xaxaxaxa 1 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Witam mam problem z regionem mianowicie jezeli uzywam takiego kodu: on entering region "nazwa": bla bla bla i wywala blad przy on entering, nie mam wgranych zadnych dodatkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Masz WorldEdita i WorldGuarda? Jaką wersje skripta? Jaki błąd? Wróżbitami nie jesteśmy Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xaxaxaxa 1 Opublikowano 14 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Tak mam obydwa pluginy, a skript aktualny Dokladnie: cant understand this event: kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeQ34 14 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Spróbuj: on entering of region "nazwa": cos cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Skoro masz aktualną, to czemu nie sprawdzisz w dokumentacji? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! on entering of region "region": kod Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 on region enter: if "%region%" contains "region": send "region" I wymaga to Skripta przynajmniej 2.1 oraz działającego i połączonego worldguarda. Jeżeli mój kod nie będzie działał sprawdź konsolę - może być tam informacja że: worldguard nie działa (crash) i zostaje wyłączony dla bezpieczeństwa (lub w ogóle się nie uruchamia) skript nie mógł się połączyć z api worldguarda (wersje nie są kompatybilne) w obydwóch przypadkach musisz do skutku szukać działającej wersji world guarda, skripta oraz serwera (+ nie zalecam korzystać z bukkita ani spigota [o silnikach do modów nie mówiąc]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xaxaxaxa 1 Opublikowano 15 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 13 godzin temu, PanMaruda napisał: on region enter: if "%region%" contains "region": send "region" I wymaga to Skripta przynajmniej 2.1 oraz działającego i połączonego worldguarda. Jeżeli mój kod nie będzie działał sprawdź konsolę - może być tam informacja że: worldguard nie działa (crash) i zostaje wyłączony dla bezpieczeństwa (lub w ogóle się nie uruchamia) skript nie mógł się połączyć z api worldguarda (wersje nie są kompatybilne) w obydwóch przypadkach musisz do skutku szukać działającej wersji world guarda, skripta oraz serwera (+ nie zalecam korzystać z bukkita ani spigota [o silnikach do modów nie mówiąc]) To co się dzieje przy twoim kodzie: [11:25:57] [Server thread/ERROR]: can't understand this event: 'on region enter' (zablokujkomende.sk, line 195: on region enter:') [11:25:57] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading zablokujkomende.sk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xaxaxaxa 1 Opublikowano 15 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 Znalazłem przyczynę mianowicie był to Fast Async WorldEdit przez co nie działało to poprawnie. Można zamknąć i dziękuje za udzielenie pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xaxaxaxa 1
Witam mam problem z regionem mianowicie jezeli uzywam takiego kodu:
on entering region "nazwa": bla bla bla
i wywala blad przy on entering, nie mam wgranych zadnych dodatkow.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi