dziwakkolega 28 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) Zrezygnowałem z pisania skryptów i dzielenia się nimi z użytkownikami forum Edytowane 16 czerwca 2020 przez dziwakkolega neQYT, kerpson, nwse i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 149 Opublikowano 15 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 (edytowane) Minusy: - Skrypt ma źle zrobione wartości W dniu 12.06.2020 o 16:02, dziwakkolega napisał: anty caps lock - nie widze nigdzie tej funkcji - brak funkcji W dniu 12.06.2020 o 16:02, dziwakkolega napisał: chowanie wiadomości o dołączaniu do gry - tego też nie widze W dniu 12.06.2020 o 16:02, dziwakkolega napisał: i wiele więcej nic więcej nie ma - Długi kod Plusy: - w 1/4 działa Moim zdaniem to ten skrypt nie nadaje się do niczego, a jest wiele podobnych skryptów na chat które chociażby mają funkcje. W dniu 12.06.2020 o 16:02, dziwakkolega napisał: wiec jeżeli się komuś nie podoba to niech się nie odzywa lub negatywne wypowiedzi zachowa dla siebie ale negatywne opinie mówią ci co musisz zmienić, bez negatywnych ocen nie jesteś w stanie się rozwijać bo inaczej będziesz robić te same błędy. Edytowane 15 czerwca 2020 przez Tymekd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi145 43 Opublikowano 15 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 W dniu 12.06.2020 o 16:02, dziwakkolega napisał: Przedstawiam skrypt na chat i nie tylko nie jest on do końca mój jest on tylko przez mnie przerobiony Może napiszesz kogo to skrypt? W dniu 12.06.2020 o 16:02, dziwakkolega napisał: HEJT sobie darujcie Nie, tutaj akurat mamy się do czego przyczepić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 15 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 3 godziny temu, Tymekd napisał: Minusy: - Skrypt ma źle zrobione wartości - nie widze nigdzie tej funkcji - brak funkcji - tego też nie widze nic więcej nie ma - Długi kod Plusy: - w 1/4 działa Moim zdaniem to ten skrypt nie nadaje się do niczego, a jest wiele podobnych skryptów na chat które chociażby mają funkcje. ale negatywne opinie mówią ci co musisz zmienić, bez negatywnych ocen nie jesteś w stanie się rozwijać bo inaczej będziesz robić te same błędy. Postaram się naprawić przypominam że to pierwszy skrypt jaki wogule przerobiłem jak i napisałem nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 16 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 10 godzin temu, Gabi145 napisał: Może napiszesz kogo to skrypt? Skrypt z neta na podstawie komend kończących się na /chat cc/on/off Nie, tutaj akurat mamy się do czego przyczepić... mam nadzieje że chociaż kilka rzeczy naprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 149 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Komenda na live źle działa, bo da się reklamować tą funkcją inne serwery wystarczy wpisać np. /live Zapraszam na serwer jakieśtamip.pl to nie youtube command /bc [<text>]: permission: admin.bc trigger: if arg 1 is set: broadcast "&4&lUWAGA&8» &6%coloured arg 1 %" if arg 1 is not set: send "&8» &7Poprawne uzycie: &3/bc [wiadomosc]" command /broadcast [<text>]: permission: admin.bc trigger: if arg 1 is set: broadcast "&4&lUWAGA&8» &6%coloured arg 1 %" if arg 1 is not set: send "&8» &7Poprawne uzycie: &3/bc [wiadomosc]" tu wystarczyło dodać aliases do 1 komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 No to ja się przyczepie do tego, że podczas czyszczenia chatu czyści również konsolę. on chat: if {chatvip} is false: if player has permission "chat.vip": stop WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 16 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 11 godzin temu, Tymekd napisał: Komenda na live źle działa, bo da się reklamować tą funkcją inne serwery wystarczy wpisać np. /live Zapraszam na serwer jakieśtamip.pl to nie youtube command /bc [<text>]: permission: admin.bc trigger: if arg 1 is set: broadcast "&4&lUWAGA&8» &6%coloured arg 1 %" if arg 1 is not set: send "&8» &7Poprawne uzycie: &3/bc [wiadomosc]" command /broadcast [<text>]: permission: admin.bc trigger: if arg 1 is set: broadcast "&4&lUWAGA&8» &6%coloured arg 1 %" if arg 1 is not set: send "&8» &7Poprawne uzycie: &3/bc [wiadomosc]" tu wystarczyło dodać aliases do 1 komendy komenda /live jest bardziej jak dla mnie dla administracji lub rangi youtuber a admin reklamujacy inne serwery serio kogo sie zatrudnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 16 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 4 godziny temu, HotAngel2K17 napisał: No to ja się przyczepie do tego, że podczas czyszczenia chatu czyści również konsolę. on chat: if {chatvip} is false: if player has permission "chat.vip": stop WTF Sorki pisałem o 5 nad ranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 16 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 4 godziny temu, HotAngel2K17 napisał: No to ja się przyczepie do tego, że podczas czyszczenia chatu czyści również konsolę. on chat: if {chatvip} is false: if player has permission "chat.vip": stop WTF na jakiej wersji testowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 17 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 8 godzin temu, dziwakkolega napisał: na jakiej wersji testowałeś? nie korzystam ze skrytów ale patrząc na tej kawałem kodu to ma to mały sens według mnie albo jest dziwnie napisany W dniu 12.06.2020 o 16:02, dziwakkolega napisał: Zrezygnowałem z pisania skryptów i dzielenia się nimi z użytkownikami forum Jeżeli źle znosisz krytykę, która ma pomóc w rozwoju skryptu to ciężko musisz mieć w życiu. Użytkownicy dali ci rady, dzięki którym możesz poprawić skrypt i go udoskonalać. Tak jak powiedział tymek: W dniu 15.06.2020 o 21:08, Tymekd napisał: ale negatywne opinie mówią ci co musisz zmienić, bez negatywnych ocen nie jesteś w stanie się rozwijać bo inaczej będziesz robić te same błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 17 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 44 minuty temu, kerpson napisał: nie korzystam ze skrytów ale patrząc na tej kawałem kodu to ma to mały sens według mnie albo jest dziwnie napisany Jeżeli źle znosisz krytykę, która ma pomóc w rozwoju skryptu to ciężko musisz mieć w życiu. Użytkownicy dali ci rady, dzięki którym możesz poprawić skrypt i go udoskonalać. Tak jak powiedział tymek: Jakoś czuje że skrypty w minecraft to nie moja dziedzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 3 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2020 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi