Glicz 241 Opublikowano 9 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 Dzień dobry! Nie działa mi skrypt na rtp na gąbce, a mam plugin na /rtp options: blok: sponge on rightclick on stone button: block behind target block is {@blok}: execute player command "/rtp" stop Wie ktoś co tu jest źle? Jak tak to proszę o poprawienie skryptu i przesłanie mi go. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 9 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 (edytowane) Jakieś błędy w konsoli? Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jasiek_ 0 Opublikowano 9 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 (edytowane) options: blok: sponge on rightclick on stone button: block behind target block is {@blok}: make player execute command "/rtp" stop powinno działać Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Glicz 241
Dzień dobry!
Nie działa mi skrypt na rtp na gąbce, a mam plugin na /rtp
options: blok: sponge on rightclick on stone button: block behind target block is {@blok}: execute player command "/rtp" stop
Wie ktoś co tu jest źle? Jak tak to proszę o poprawienie skryptu i przesłanie mi go.
Z góry dziękuje
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi