skript.pl 139 Opublikowano 5 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2020 Użytkownik @3meraldK dodał nowy wniosek: Opcje na wnioski.skript.pl Ostatnio rozmyślałem nad dodaniem jakichś opcji do strony wnioski.skript.pl, np. potencjalny użyszkodnik mógł sobie zaznaczyć check-boxa, że jak zagłosuje to automatycznie przerzuca go do listy wniosków. Albo jak otwiera stronę dyskusji, to w obecnej karcie. Może jakieś automatyczne wybieranie tematów? Jakieś cztery radio buttony czy ma wybierać to czy tamto xD Opcji mogłoby być wiele, a zalety/wady to wg mnie: + większa swoboda + automatyzacja pewnych czynności + większa efektywność + przedłużenie okresu eksploatacyjnego klawiatury i myszki (dzięki rejszpat) - libter musiałby spędzić pare godzin nad tym ale nie wiem - ogułem to tylko praca i praca - dłuższa lista technikaliów co zajmuje miejsce na dysku Dziękuję za uwagę i pozdrawiam z rodzinką. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 5 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2020 Po pierwsze proszę podać tylko konkrety, a nie coś w stylu "a może to", "jakieś cztery radio buttony" - wnioskuje się o konkretną rzecz. Po drugie interfejsy użytkownika i ich logika ma być przede wszystkim prosta i spójna dla wszystkich. Dodawanie jakichś śmiesznych opcji które zmieniają tą logikę dla niektórych użytkowników zdecydowanie się z tym kłóci. Poza tym co to za fetysz niezużywania myszki, naprawdę jedno kliknięcie więcej to taki problem? Już któryś raz widzę tego typu wnioski... 3meraldK, Briks i Rejszpat 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 6 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi