Siemka,
Mam skrypt na firmy, sam pisałem, ale cos nie do konca dziala. Chodzi mi o godziny za pobyt na serwerze
on join:if player have permissions "kawiarnia.upgrade":
wait 60 minutes
add 3500 to player's balance
set action bar of player to "&bOtrzymano 3500$ za dobrze prosperującą firmę!"if player have permissions "kawiarnia.upgrade" and "kawiarniapoz1":
wait 60 minutes
add 2000 to player's balance
set action bar of player to "&bOtrzymano 5500$ za dobrze prosperującą firmę!"if player have permissions "kawiarnia.upgrade" and "kawiarniapoz1" and "kawiarniapoz2":
wait 60 minutes
add 3000 to player's balance
set action bar of player to "&bOtrzymano 8500$ za dobrze prosperującą firmę!"if player have permissions "kawiarnia.upgrade" and "kawiarniapoz1" and "kawiarniapoz2" and "kawiarniapoz3":
wait 60 minutes
add 4500 to player's balance
set action bar of player to "&bOtrzymano 13000$ za dobrze prosperującą firmę!"if player have permissions "kawiarnia.upgrade":
wait 30 minutes
remove 1200 from player's account
set action bar of player to "&4Podatek za prowadzenie firmy 1200$!"if player have permissions "kawiarniapoz4":
wait 40 minutes
add 1800 to player's balance
set action bar of player to "&bZwrot podatku w wysokości 1800$"
Pytanie
TheFightaz 0
Siemka,
Mam skrypt na firmy, sam pisałem, ale cos nie do konca dziala. Chodzi mi o godziny za pobyt na serwerze
https://skript.pl/temat/39454-pomoc-ze-skryptem-i-jego-kodem/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi