Libter 1603 Opublikowano 25 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2020 (edytowane) Taką piramidkę znalazłem, ciekawe na którym etapie jesteśmy w Polsce Edytowane 7 czerwca 2020 przez Wojciu Poprawiam tytuł Wojciu, Rejszpat i pandax 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciu 72 Opublikowano 25 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2020 Moim zdaniem słowny brak akceptacji. Od nas najbliższym krajem, który ma gorszą sytuację tolerancji do osób należących do społeczności LGBTQ+ jest tylko Rosja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 25 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 maja 2020 10 minut temu, Mediwoj napisał: Od nas najbliższym krajem, który ma gorszą sytuację tolerancji do osób należących do społeczności LGBTQ+ jest tylko Rosja. Dlatego że sąsiadujemy z Kaliningradem? Myślę że na Ukrainie i Białorusi też nie jest wesoło, na Litwie jest na wzór rosyjski prawo zabraniające "propagowania", a Węgry ostatnio też idą raczej w złym kierunku. Co do piramidki - przynajmniej unikanie, wszystkie chwyty z tego poziomu są obecnie stosowane w debacie publicznej Wojciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 29 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2020 (edytowane) Według mnie mierni, bierni, ale wierni chcą realizować drugi stopień Edytowane 29 maja 2020 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi