Witam. Mam taki problem. Chodzi o to że jak mam 2 papiery inne czek i ranga vip na 3 dni w slocie od 1-9 w ręku i przykładowo mam w 1 slocie czek a w drugim slocie ranga i użyje ranga to używa mi czek nie dodając kasy i znika czek a papier na range zostaje. Dodałem stop, ale nadal ten sam problem.
on rightclick:
if name of player's tool is "&cCzek":
player has 1 paper named "&cCzek" with lore "&7Kliknij prawy przycisk myszy," and "&7aby uzyc czek na 100k$":
remove 1 paper named "&cCzek" with lore "&7Kliknij prawy przycisk myszy," and "&7aby uzyc czek na 100k$" from player
execute console command "eco give %player% 100000"
broadcast "&7Gracz &4%player% &7Uzyl czek na 100k"
stop
on rightclick:
if name of player's tool is "&cRanga Vip na 3 dni":
player has 1 paper named "&cRanga Vip na 3 dni" with lore "&7Kliknij prawy przycisk myszy," and "&7aby uzyc vouncher vip na 3 dni":
remove 1 paper named "&cRanga Vip na 3 dni" with lore "&7Kliknij prawy przycisk myszy," and "&7aby uzyc vouncher vip na 3 dni" from player
execute console command "lp user %player% parent addtemp vip 3d"
broadcast "&7Gracz &4%player% &7Uzyl vouncher vip na 3 dni"
stop
Pytanie
SzlugPL 2
Witam. Mam taki problem. Chodzi o to że jak mam 2 papiery inne czek i ranga vip na 3 dni w slocie od 1-9 w ręku i przykładowo mam w 1 slocie czek a w drugim slocie ranga i użyje ranga to używa mi czek nie dodając kasy i znika czek a papier na range zostaje. Dodałem stop, ale nadal ten sam problem.
on rightclick: if name of player's tool is "&cCzek": player has 1 paper named "&cCzek" with lore "&7Kliknij prawy przycisk myszy," and "&7aby uzyc czek na 100k$": remove 1 paper named "&cCzek" with lore "&7Kliknij prawy przycisk myszy," and "&7aby uzyc czek na 100k$" from player execute console command "eco give %player% 100000" broadcast "&7Gracz &4%player% &7Uzyl czek na 100k" stop on rightclick: if name of player's tool is "&cRanga Vip na 3 dni": player has 1 paper named "&cRanga Vip na 3 dni" with lore "&7Kliknij prawy przycisk myszy," and "&7aby uzyc vouncher vip na 3 dni": remove 1 paper named "&cRanga Vip na 3 dni" with lore "&7Kliknij prawy przycisk myszy," and "&7aby uzyc vouncher vip na 3 dni" from player execute console command "lp user %player% parent addtemp vip 3d" broadcast "&7Gracz &4%player% &7Uzyl vouncher vip na 3 dni" stop
Edytowane przez LjayPL789Wstawiam w code.
Notatka dodana przez bludis
https://skript.pl/temat/38914-problem-z-skriptem/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi