maxcom1 111 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Hej. Od niedawna używam pluginu AdvancedBan. Zauważyłem, że ani z poziomu mc, ani konsoli nie jestem w stanie zbanować gracza z op. You are not able to ban (nick) Czy wie ktoś jak to wyłączyć? Proszę o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NikoShow 4 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Z tego co się orientuje w AdvancedBan niestety nie ma nigdzie opcji, która pozwala na włączenie banowania operatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Przerzuć się na Littlebans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 111 Opublikowano 3 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Chodziło ci o LiteBans? Czy są do niego gotowe polskie tłumaczenia? AdvancedBan był polecany, ale niestety nie znalazłem polskiego tłumaczenia do niego, więc musiałem 260 linijek tłumaczyć sam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 111
Hej.
Od niedawna używam pluginu AdvancedBan.
Zauważyłem, że ani z poziomu mc, ani konsoli nie jestem w stanie zbanować gracza z op.
Czy wie ktoś jak to wyłączyć? Proszę o pomoc!!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi