Chciałem pobawić się w zrobienie GUI w skripcie niestety ale nie działa mianowicie posiadam
- skUtilities.v0.9.2
- SkQuery-3.6.4
- TuSKe 1.8.3-PikachuPatch-v3
serwer pod 1.14.4
kod:
command /menu:
aliases:/m
permission: menu.gracz
permission message:&6Nie masz uprawnnieńdo użycia ten komendy.
trigger:
open chest with 4 rows named "Menu" to player
wait 2 ticks
format slot 1 of player with 1 of player head named %player% to be unstealable
Po zapisaniu wyrzuca bład:
Cytat
Can't understand the condition/effect: format slot 1 of player with 1 of player head named %player% to be unstealable
Zmieniałem wersje addonów wymienionych wyżej niestety i to nie przyniosło rezultatu czasami przy zmianie skript nie rozumiał linijki "open chest with 4 rows named "Menu" to player" ale w obecnej konfiguracji rozumie znaczenie tej linijki.
Pytanie
Kuba123580 1
Witam
Chciałem pobawić się w zrobienie GUI w skripcie niestety ale nie działa mianowicie posiadam
- skUtilities.v0.9.2
- SkQuery-3.6.4
- TuSKe 1.8.3-PikachuPatch-v3
serwer pod 1.14.4
kod:
Po zapisaniu wyrzuca bład:
Zmieniałem wersje addonów wymienionych wyżej niestety i to nie przyniosło rezultatu czasami przy zmianie skript nie rozumiał linijki "open chest with 4 rows named "Menu" to player" ale w obecnej konfiguracji rozumie znaczenie tej linijki.
https://skript.pl/temat/38462-problem-z-zrobieniem-gui-skript/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi