Witam, skrypt nie wykazuje chęci współpracy. Bawie się juz troche z nim i nie mam juz do niego cierpliwości... Nie wywala ani jednego blędu, a po wejściu na strefe nic się nie dzieje. Hm. Nie wiem co jest... Może czegoś nie mam co jest potrzebne do tego skryptu, aby on działał? Z góry dziękuje za pomoc :).
on region enter:
if "%region at player%" contains "khowejs1":
if player has permission "wejscie.khorinis":
stop
else:
teleport player to location at -473, 63, -161 in world "world"
send "&6Straznik Miejski&7>> A, niby dlaczego mialbym cie wpuscic? Nie masz przepustki!" to player
on region enter:
if "%region at player%" contains "khowejs2":
if player has permission "wejscie.khorinis":
stop
else:
teleport player to location at -320, 64, -42 in world "world"
send "&6Straznik Miejski &7>> Nie wpuszcze Cie bez przepustki, dosc mamy w miescie problemow!" to player
Pytanie
saltver 0
Witam, skrypt nie wykazuje chęci współpracy. Bawie się juz troche z nim i nie mam juz do niego cierpliwości... Nie wywala ani jednego blędu, a po wejściu na strefe nic się nie dzieje. Hm. Nie wiem co jest... Może czegoś nie mam co jest potrzebne do tego skryptu, aby on działał? Z góry dziękuje za pomoc :).
on region enter: if "%region at player%" contains "khowejs1": if player has permission "wejscie.khorinis": stop else: teleport player to location at -473, 63, -161 in world "world" send "&6Straznik Miejski&7>> A, niby dlaczego mialbym cie wpuscic? Nie masz przepustki!" to player on region enter: if "%region at player%" contains "khowejs2": if player has permission "wejscie.khorinis": stop else: teleport player to location at -320, 64, -42 in world "world" send "&6Straznik Miejski &7>> Nie wpuszcze Cie bez przepustki, dosc mamy w miescie problemow!" to playerOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/38339-wej%C5%9Bcie-do-konkretnej-lokacji/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi