W sensie po wpisaniu przez gracza "/free" zostaną wysłane linki do tych stron z /na mój serwer, ja to sam dostosuje i wyświetli mu się napis że jeśli chce dostać nagrodę za zagłosowanie musi napisać "/sprawdź" I właśnie będzie to sprawdzać czy po zagłosowaniu został zapisany nick gracza. Jeśli ktoś nie zrozumiał (bo sam się zastanawiam czy ktoś inny to zrozumie) to wystarczy napisac.
Prosze nie pisać nic o opłacie, ponieważ mam juz dosyć tej zabawy.
Pytanie
Gość MaksymilianOr
Dzień dobry, proszę o napisanie skriptu który będzie sprawdzał czy gracz zagłosował na serwer na stronach:
minecraft-mp
minecraftservers
planetminecraft
minecraft-server
lista-serwerow.emecz
mclista
topkamc
W sensie po wpisaniu przez gracza "/free" zostaną wysłane linki do tych stron z /na mój serwer, ja to sam dostosuje i wyświetli mu się napis że jeśli chce dostać nagrodę za zagłosowanie musi napisać "/sprawdź" I właśnie będzie to sprawdzać czy po zagłosowaniu został zapisany nick gracza. Jeśli ktoś nie zrozumiał (bo sam się zastanawiam czy ktoś inny to zrozumie) to wystarczy napisac.
Prosze nie pisać nic o opłacie, ponieważ mam juz dosyć tej zabawy.
Ps. Jeśli coś się nie da to wiesz co robić
Z góry dziękuję za odpisanie.
https://skript.pl/temat/37094-nagrody-za-g%C5%82osowanie/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi