skript.pl 139 Opublikowano 15 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2020 Użytkownik @ivall dodał nowy wniosek: "Nie masz uprawnień do wgrania animowanych obrazków" Witam, chciałem wgrać animowany avatar i pokazuje się komunikat, że nie mam do tego uprawnień, choć z tego co widzę, nigdzie nie jest napisane, że tylko vip może mieć animowane avatary (o ile może), co ciekawsze ostatnio (2-3msc temu?) wgrałem animowany avatar i całość normalnie działała. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 Zgadza się, trzeba dopisać w sklepie że animowane awatary mogą wgrywać tylko osoby z rangą VIP. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 18 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: W trakcie realizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 24 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi