piesio98 13 Opublikowano 19 października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 października 2014 Czy da się zrobić aby skrypt wykrywał duże litery? Bo ja chce aby wpisali pewna rzecz małymi i dużymi literami, a wpisują małymi i im zalicza.on chat: chat message contains "To CoS": ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piesio98 13 Opublikowano 20 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 potrzebne mi to ;p ktokolwiek.... Aby patrzył na duże litery ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Chyba tak:on chat: replace all "to cos" with "To Cos" in the messagelubon chat: message contains "To Cos": send "cos" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 On chat: [Tab]set (_msg) to uncolored message [Tab][Tab]if (_tab) contains "To Cos": [Tab][Tab][Tab]dalszy kod ~taptalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Set {zmienna} to "toCoS" If message is "%{zmienna}%": Send "yay" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 21 października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 października 2014 spróbuj zapisać to do zmiennej grupowej i zapętlić razy jej wielkość do poszczególnych liter parsując jako liczba i porównaj do zmiennych, w których masz duże litery sparsowane do liczb. W ten sposób porównasz wartość ASCII literki. (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piesio98 13
Czy da się zrobić aby skrypt wykrywał duże litery? Bo ja chce aby wpisali pewna rzecz małymi i dużymi literami, a wpisują małymi i im zalicza.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi