Skocz do zawartości

Powiadomienie

skript.pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownik @xAxee dodał nowy wniosek:
Powiadomienie

Może jakieś powiadomienie o zaznaczeniu najlepszej odpowiedzi? Ułatwiło by to zgłaszanie postów do zamknięcia ponieważ nie każdy daje like a przy wielu odpowiedziach już tego sie nie sprawdza gdzie ta najlepsza odpowiedź jest zaznaczona.
(Może też jakieś statystyki?)

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Poniżej znajduje się dyskusja wniosku.

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
W dniu 6.10.2020 o 23:30, Libter napisał:

Jak jest na to plugin to do zrobienia, jak nie to do odrzucenia.

Powiadomienia o najlepszej odpowiedzi były możliwe po dodaniu wtyczki Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, teraz jest to możliwe bez żadnych wtyczek. Nie wiem do końca jak te powiadomienia działają i dlaczego nie można ich włączyć normalnie (a przynajmniej ja nie znalazłem innego sposobu).

Powiadomienia powinny działać po włączeniu ich w bazie danych. Należy zalogować się do bazy danych, wyszukać tabeli core_notification_defaults, w której znajdziemy kolumnę notification_key, znajduje się w niej  best_answer, trzeba edytować kolumnę default dla wartości best_answer i ustawić ją na inline (można też push i email, jak tam chcecie).

Nie znam się na bazie danych za bardzo, pewnie napisałem głupoty, ma to wyglądać tak jak na screenie niżej:
uPnqX0s.png
Powiadomienia nie dostaniemy jeżeli zaznaczymy swój post jako najlepszą odpowiedź
rkMwxqE.png

Edytowane przez BrixNW

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...