Skocz do zawartości

Skarga sopher - zabicie villagera, którego dostałem od ksenika, który wcześniej zabił mi zombie villagera...

Usunięty#22684
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna skarga, kolejne czyny i pewnie kolejne hejty, za to, że to już 5 moja skarga, ale co mam zrobić, jeśli cały jestem męczony na serwerze?

A więc od początku, opiszę tylko dzisiejsze zdarzenia, a nie wcześniejsze związane z śmiercią moich wieśniaków.

Znalazłem zombie villagera, przetransportowałem go do siebie, do domu i chciałem uzdrowić, ale niestety się nie udało, przez 15 minut w moim domu, na moim cuboidzie biegali zoog i ksenik, próbowali przeteleportować się do zombie villagera i go zabić, zrobiłęm aż 2/3 warstwy klocków żeby im się nie udało, ale niestety udało się i któryś z nich zabił mojego zombie villagera, co prawda Ksenik dał mi odszkodowanie w postaci villagera, ale niestety podczas jego transportu do mojego domu sopher go podpalił i ostatecznie zabił? Tutaj bardzo dobre podsumowanie Libtera: wmyI.png

13 minut temu, sopher napisał:

A myślisz, że dlaczego się tak dzieje?

Przeczytałeś to co napisał Libter? Już tak właściwie nic nie robię, z centrum się wyniosłem, wyspę, trzcinę, drzewkarkę oddałem KOC, zgodziłem się na budowę autostrady, sprzedałem ivall-baza i się wyniosłem z centrum i sobie spokojnie żyję, a garstka graczy coraz bardziej mnie zaczyna męczyć, to wygląda jak zamiana roli.

19 minut temu, Libter napisał:

@ivall na jakim terenie doszło do zdarzenia? 

Villager znajdywał się na kruliczek-oaza, a sopher go wyprowadził z tamtego terenu i podpalił

Oczywiście prowadziłem villagera do mojego domku i mam logi, że ksenik mi go dał jako odszkodowanie, a sopher go podpalił

Edytowane przez ivall
literówka

Nie zgadzam się z wyrokiem.
Jest jakiś dowód, że był to wieśniak ivalla? Był podpisany nametagiem? Dlaczego wieśniak wolał moje towarzystwo (skoro za mną poszedł), a nie ivalla - nie jest to jednoznaczne?
Podpaliłem go raz, tak się mu spodobało, że aż pokazała się emotka serduszek więc myk i drugi raz go podpaliłem w imię dobrej wiary wieśniaków - odszedł przynajmniej z honorem, a nie jak taki ivall.

Żądam od ivalla odszkodowania w wysokości 200$ za powodowanie szkód moralnych na mojej osobie oraz strata cennego czasu na pisanie tych głupot.

Teraz, sopher napisał:

Jest jakiś dowód, że był to wieśniak ivalla?

Na podstawie czatu wiadomo, że o tym wiedziałeś.

1 minutę temu, sopher napisał:

Był podpisany nametagiem?

Nie musi być podpisany, wystarczy że był prowadzony przez ivalla. A gdybyś nie wiedział do kogo należy i tak powinieneś się upewnić.

2 minuty temu, sopher napisał:

Dlaczego wieśniak wolał moje towarzystwo (skoro za mną poszedł), a nie ivalla - nie jest to jednoznaczne?

Z tego co się orientuję wieśniaki nie mają praw obywatelskich na tym serwerze i nie mogą sobie same wybierać właściciela.

3 minuty temu, sopher napisał:

Podpaliłem go raz, tak się mu spodobało, że aż pokazała się emotka serduszek więc myk i drugi raz go podpaliłem w imię dobrej wiary wieśniaków

Wieśniak masochista xD

Nie róbmy przedszkola. Regulamin obowiązuje, szkody trzeba naprawić - zwłaszcza te dokonane z premedytacją. Wyrok podtrzymuję

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...