Usunięty#22684 247 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 Kolejna skarga, kolejne czyny i pewnie kolejne hejty, za to, że to już 5 moja skarga, ale co mam zrobić, jeśli cały jestem męczony na serwerze? A więc od początku, opiszę tylko dzisiejsze zdarzenia, a nie wcześniejsze związane z śmiercią moich wieśniaków. Znalazłem zombie villagera, przetransportowałem go do siebie, do domu i chciałem uzdrowić, ale niestety się nie udało, przez 15 minut w moim domu, na moim cuboidzie biegali zoog i ksenik, próbowali przeteleportować się do zombie villagera i go zabić, zrobiłęm aż 2/3 warstwy klocków żeby im się nie udało, ale niestety udało się i któryś z nich zabił mojego zombie villagera, co prawda Ksenik dał mi odszkodowanie w postaci villagera, ale niestety podczas jego transportu do mojego domu sopher go podpalił i ostatecznie zabił? Tutaj bardzo dobre podsumowanie Libtera: xAxee i Briks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 A myślisz, że dlaczego się tak dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 12 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 13 minut temu, sopher napisał: A myślisz, że dlaczego się tak dzieje? Przeczytałeś to co napisał Libter? Już tak właściwie nic nie robię, z centrum się wyniosłem, wyspę, trzcinę, drzewkarkę oddałem KOC, zgodziłem się na budowę autostrady, sprzedałem ivall-baza i się wyniosłem z centrum i sobie spokojnie żyję, a garstka graczy coraz bardziej mnie zaczyna męczyć, to wygląda jak zamiana roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 To wcale nie wygląda jak zamiana roli, bo ty nigdy nie potrafiłeś nikogo tyrać - jedynie wkurwiać na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 13 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 10 godzin temu, sopher napisał: To wcale nie wygląda jak zamiana roli, bo ty nigdy nie potrafiłeś nikogo tyrać - jedynie wkurwiać na maxa. Więc jesteście gorsi niż ja, ja przynajmniej nikomu nie przeszkadzałem w grze, nie zabijałem, nie blokowałem itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Ja jestem gorszy niż ty? XDD 6 godzin temu, ivall napisał: ja przynajmniej nikomu nie przeszkadzałem w grze, nie blokowałem itd No na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 @sopher jak to wygląda z twojej strony? @ivall na jakim terenie doszło do zdarzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 13 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 (edytowane) 19 minut temu, Libter napisał: @ivall na jakim terenie doszło do zdarzenia? Villager znajdywał się na kruliczek-oaza, a sopher go wyprowadził z tamtego terenu i podpalił Oczywiście prowadziłem villagera do mojego domku i mam logi, że ksenik mi go dał jako odszkodowanie, a sopher go podpalił Edytowane 13 stycznia 2020 przez ivall literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Dobra, sprawa wydaje się dosyć jasna. @sopher nakazuję przetransportowanie jednego wieśniaka na teren @ivall wraz z blokiem złota w ramach odszkodowania. Usunięty#22684 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Nie zgadzam się z wyrokiem. Jest jakiś dowód, że był to wieśniak ivalla? Był podpisany nametagiem? Dlaczego wieśniak wolał moje towarzystwo (skoro za mną poszedł), a nie ivalla - nie jest to jednoznaczne? Podpaliłem go raz, tak się mu spodobało, że aż pokazała się emotka serduszek więc myk i drugi raz go podpaliłem w imię dobrej wiary wieśniaków - odszedł przynajmniej z honorem, a nie jak taki ivall. Żądam od ivalla odszkodowania w wysokości 200$ za powodowanie szkód moralnych na mojej osobie oraz strata cennego czasu na pisanie tych głupot. Kurotsuwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Teraz, sopher napisał: Jest jakiś dowód, że był to wieśniak ivalla? Na podstawie czatu wiadomo, że o tym wiedziałeś. 1 minutę temu, sopher napisał: Był podpisany nametagiem? Nie musi być podpisany, wystarczy że był prowadzony przez ivalla. A gdybyś nie wiedział do kogo należy i tak powinieneś się upewnić. 2 minuty temu, sopher napisał: Dlaczego wieśniak wolał moje towarzystwo (skoro za mną poszedł), a nie ivalla - nie jest to jednoznaczne? Z tego co się orientuję wieśniaki nie mają praw obywatelskich na tym serwerze i nie mogą sobie same wybierać właściciela. 3 minuty temu, sopher napisał: Podpaliłem go raz, tak się mu spodobało, że aż pokazała się emotka serduszek więc myk i drugi raz go podpaliłem w imię dobrej wiary wieśniaków Wieśniak masochista xD Nie róbmy przedszkola. Regulamin obowiązuje, szkody trzeba naprawić - zwłaszcza te dokonane z premedytacją. Wyrok podtrzymuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Zamiast wieśniaka może być 400$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Teraz, sopher napisał: Zamiast wieśniaka może być 400$? Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi