niewazne123 1 Opublikowano 7 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 mam problem z tym o to i nie wiem co wpisać aby pisało ilość zarejestrowanych kont mój skrypt: command /konta: permission: konta permission message: &4blad chuju trigger: send "&9zarejestrowane konta: (CO TU WPISAĆ ABY POKAZYWAŁO LICZBE ZAREJESTROWANYCH KONT?)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 7 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 command /konta: permission: konta permission message: &4blad chuju trigger: send "&9zarejestrowane konta: %size of (all offline players)%" Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niewazne123 1 Opublikowano 7 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 xAxee jest błąd: can't understand this expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 7 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 command /konta [<text>]: permission: konta permission message: &4blad trigger: set {_} to size of all offline players send "&9zarejestrowane konta: %{_}%" Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niewazne123 1 Opublikowano 7 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 2 minuty temu, PanMaruda napisał: command /konta [<text>]: permission: konta permission message: &4blad trigger: set {_} to size of all offline players send "&9zarejestrowane konta: %{_}%" @PanMaruda nadal ten sam błąd: can't understand this expression: 'size of all offline players' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 7 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 1 minutę temu, niewazne123 napisał: @PanMaruda nadal ten sam błąd: can't understand this expression: 'size of all offline players' W takim razie pewnie masz serwer na jakiejś upośledzonej wersji silnika (czyt. < 1.9) lub Skripta (czyt. < 2.2) albo silniku (czyt. CraftBukkit, albo jakiś do modów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niewazne123 1 Opublikowano 7 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 38 minut temu, PanMaruda napisał: W takim razie pewnie masz serwer na jakiejś upośledzonej wersji silnika (czyt. < 1.9) lub Skripta (czyt. < 2.2) albo silniku (czyt. CraftBukkit, albo jakiś do modów). @PanMaruda Teraz po wgraniu innej wersji pluginu skript mam błąd: 'all offline players' is not an item stack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
niewazne123 1
mam problem z tym o to i nie wiem co wpisać aby pisało ilość zarejestrowanych kont mój skrypt:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi