Addiss9 44 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 Siemka wyjaśnij mi ktoś na jakiej zasadzie działa lub na jakiej zrobić hosting minecraft gdzie serwer sam się będzie instalował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 Takie hostingi są najgorsze, chcesz to Ci zainstaluję serwer MC na VPSie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 29 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 19 minut temu, LeQuLa napisał: Takie hostingi są najgorsze, chcesz to Ci zainstaluję serwer MC na VPSie. Nie chodzi mi o to ... / Chodzi mi jak takie coś stworzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 5 godzin temu, Addiss9 napisał: Nie chodzi mi o to ... / Chodzi mi jak takie coś stworzyć? Jeśli chcesz hosting gdzie sam serwer się zainstaluje to możesz użyć np. pukawki, stworzenie serwera na VPSie to jest długa droga i nie będę tego tu tłumaczył, masz dużo poradników, ale niestety wszystkie nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 1 godzinę temu, LeQuLa napisał: Jeśli chcesz hosting gdzie sam serwer się zainstaluje to możesz użyć np. pukawki, stworzenie serwera na VPSie to jest długa droga i nie będę tego tu tłumaczył, masz dużo poradników, ale niestety wszystkie nieaktualne Jemu chodzi jak taka strona jest tworzona a nie jak założyć na niej serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 29 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 Też właśnie go nie kumam że,Ale tak na jakiej zasadzie działa autoinstalacja i panel hostingowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2019 13 godzin temu, Addiss9 napisał: Też właśnie go nie kumam że,Ale tak na jakiej zasadzie działa autoinstalacja i panel hostingowy Silnik się sam wgrywa i tworzy pliki, z VPSem jest więcej roboty, ale jest to lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 1 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2020 W dniu 30.12.2019 o 11:55, LeQuLa napisał: Silnik się sam wgrywa i tworzy pliki, z VPSem jest więcej roboty, ale jest to lepsze. ALE CHODZI O WWW JAK Z WWW MOGE POLACZYC MASZYNE ZEBY SAMA TWORZYLA SERWERY Z WYBRABYM SILNIKIEM NA STRONIE?. (soryyy za capslocka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 1 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2020 11 godzin temu, Addiss9 napisał: ALE CHODZI O WWW JAK Z WWW MOGE POLACZYC MASZYNE ZEBY SAMA TWORZYLA SERWERY Z WYBRABYM SILNIKIEM NA STRONIE?. (soryyy za capslocka) To średnio tak się da XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 1 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2020 2 godziny temu, LeQuLa napisał: To średnio tak się da XD To jak działają hostingi? ( enderche.. , To tam... itp. ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 1 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2020 13 minut temu, Addiss9 napisał: To jak działają hostingi? ( enderche.. , To tam... itp. ) ? Nie wiem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 W dniu 1.01.2020 o 01:05, Addiss9 napisał: ALE CHODZI O WWW JAK Z WWW MOGE POLACZYC MASZYNE ZEBY SAMA TWORZYLA SERWERY Z WYBRABYM SILNIKIEM NA STRONIE?. (soryyy za capslocka) Musisz napisać wpierw odpowiedni skrypt na vps, który będzie tworzył odpowiednie pliki w nowym przypisanym do użytkownika katalogu, następnie przy pomocy php napisać panel, który będzie odpowiedzialny z wywoływanie odpowiednich skryptów + obstawiam, chcesz zrobić hosting płatny czyli musisz jeszcze dość mocno zabezpieczyć by nie dało się niczego obejść, generalnie dużo zabawy (sam taki projekcik sobie robię od kilku tygodni), ale jak ktoś lubi poprogramować to świetna zabawa, ale efekt widać dopiero po długim czasie. Czyli podsumowując by coś takiego zrobić Bash i języki stron internetowych na poziomie zaawansowanym musisz mieć opanowane perfekcyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 W dniu 29.12.2019 o 13:22, Addiss9 napisał: Siemka wyjaśnij mi ktoś na jakiej zasadzie działa lub na jakiej zrobić hosting minecraft gdzie serwer sam się będzie instalował ? Jeśli pytasz z ciekawości to okej. Jeśli chcesz zrobić taki hosting to się nawet w to nie pakuj bo raczej nie masz kilkudziesięciu tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość KuzynProcesor Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 Zerknij sobie tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mają open source, więc sobie możesz przeanalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Siemka wyjaśnij mi ktoś na jakiej zasadzie działa lub na jakiej zrobić hosting minecraft gdzie serwer sam się będzie instalował ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi