Skocz do zawartości
  • 0

Widz ???

Arkinsonx
 Udostępnij

Pytanie

Witam mam do was pytanie czy jest coś takiego ;3

Chodzi mi o to ,że np jak ktoś nie ma permisji "widz" to jak wbija na serwer jest tak jakby duchem nie moze nic niszczyc ani bić może tylko latać chodzić itp. A jak ktoś ma tą permisje to jest normalnym graczem. Da się coś takiego zrobić ??

Jak tak to ktoś zrobi mi coś takiego ??

A i ten gracz co jest "widzem" u wszystkich jest prawie przeźroczysty ..

Pozdrawiam

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

On join:

If player has permission "widz":

Apply invisibility to player for 9999 seconds

Send "jesteś widzem"

Set {widz.%player%} to true

On break:

If {widz.%player%} is true:

Send "nie niszcz"

Cancel event

Wytabuj sobie

#Wysłane z SamsungoFona bolka i lolka :P

• 0

Troszkę trzeba tam dodac @UP

On join:	If player has permission "widz":		apply invisibility 2 to the player for 1000000000 seconds		apply speed 4 to the player for 1000000000 seconds		Send "Jestes widzem."		Set {widz.%player%} to true		allow fly for player				On break:	If {widz.%player%} is true:		Send "Nie mozesz niszczyc jesteś tylko widzem!"		Cancel eventon pick up:	If {widz.%player%} is true:		cancel eventon damage:	If {widz.%victim%} is true:		cancel event	If {widz.%attacker%} is true:		cancel eventon click:	If {widz.%player%} is true:		cancel eventon place:	If {widz.%player%} is true:		cancel eventOn Command:	If {widz.%player%} is true:		cancel event

Tylko to ze nie wiem jaki to jest efekt by widzowie byli jak duchy tak lekko przezroczysci.

Edytowane przez DamianMMC

• 0

Jeśli jesteś OP'em i wchodzi na serwer to logiczne ze ci sie to uruchamia. Jesli Gracz wchodzi BEZ  op i bez tej permisji to nic mu sie nie dzieje.
Dodaj jeszcze:

On Quit:	If player has permission "widz":		disallow fly for player		remove invisibility  from the player		remove speed  from the player

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...