Shateq 45 Opublikowano 12 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2019 Mam taki o skrypt i jak wpisuję komendę to pokazuje że nie mam permisji, ale i tak wykonuje to 'broadcast'. Mógłby ktoś to naprawić? Proszę. Link: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 12 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2019 (edytowane) command /stopczat: aliases: czat, clearchat, clc trigger: if player has permission "nice.czat": loop 100 times: broadcast " " broadcast "&c&lCzat wyczyszczony!" stop send "Nie masz na to pozwolenia" Edytowane 12 grudnia 2019 przez xAxee Shateq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shateq 45 Opublikowano 14 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Dzięki działa. Za pomoc dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shateq 45
Mam taki o skrypt i jak wpisuję komendę to pokazuje że nie mam permisji, ale i tak wykonuje to 'broadcast'.
Mógłby ktoś to naprawić? Proszę.
Link:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi