Mr_0VERR 12 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) Pomożecie mi jeszcze z PermissionsEx bo on działa, a po restarcie czy reloadzie nie działa tak jakby go nie było Edytowane 24 listopada 2019 przez BrixNW wydzielone ze tematu "Problem ze scoreboardem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 24 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2019 11 godzin temu, Mr_0VERR napisał: Pomożecie mi jeszcze z PermissionsEx bo on działa, a po restarcie czy reloadzie nie działa tak jakby go nie było Podaj wersje pluginu i serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaporeonPL 30 Opublikowano 24 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2019 Może coś zepsułeś w configu, podeślij go tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_0VERR 12
Pomożecie mi jeszcze z PermissionsEx bo on działa, a po restarcie czy reloadzie nie działa tak jakby go nie było
Edytowane przez BrixNWwydzielone ze tematu "Problem ze scoreboardem"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi