Witam mam taki problem i nie wiem co dalej z tym zrobić, mianowicie chciałem napisać skrypt (pierwszy moj) który po wejsciu na serwer daje nam itemek po kliknięciu otwiera sie gui z wyborem serwerów. I to do tego momentu wszystko mi sie udało .. problem zaczyna sie gdy klikniemy na serwer np."pvp" to nie chce nas przelaczyc na dany serwer ...
on join:
clear player's inventory
give heart of the sea named "Wybierz serwer do gry" with lore "Kliknij, aby wlaczyc menu z serwerami" to slot 4 of player's inventory
on rightclick:
if lore of player's tool is "Kliknij, aby wlaczyc menu z serwerami":
execute player command "lista"
on leftclick:
if lore of player's tool is "Kliknij, aby wlaczyc menu z serwerami":
execute player command "lista"
on inventory click:
cancel event
on drop:
cancel event
command /lista:
trigger:
open chest with 3 rows named "&7&lWybierz Serwer" to player
format slot 11 of player with 1 of diamond sword named "&c&lChest&4Pvp" with lore "&b&lZapraszamy !" to run "server pvp"
format slot 15 of player with 1 of player head named "&2&lDzialki" with lore "&b&lZapraszamy !" to close then run "server survival"
Pytanie
Arioter 0
Witam mam taki problem i nie wiem co dalej z tym zrobić, mianowicie chciałem napisać skrypt (pierwszy moj) który po wejsciu na serwer daje nam itemek po kliknięciu otwiera sie gui z wyborem serwerów. I to do tego momentu wszystko mi sie udało .. problem zaczyna sie gdy klikniemy na serwer np."pvp" to nie chce nas przelaczyc na dany serwer ...
on join: clear player's inventory give heart of the sea named "Wybierz serwer do gry" with lore "Kliknij, aby wlaczyc menu z serwerami" to slot 4 of player's inventory on rightclick: if lore of player's tool is "Kliknij, aby wlaczyc menu z serwerami": execute player command "lista" on leftclick: if lore of player's tool is "Kliknij, aby wlaczyc menu z serwerami": execute player command "lista" on inventory click: cancel event on drop: cancel event command /lista: trigger: open chest with 3 rows named "&7&lWybierz Serwer" to player format slot 11 of player with 1 of diamond sword named "&c&lChest&4Pvp" with lore "&b&lZapraszamy !" to run "server pvp" format slot 15 of player with 1 of player head named "&2&lDzialki" with lore "&b&lZapraszamy !" to close then run "server survival"Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/35474-problem-ze-skrypt-na-prze%C5%82%C4%85czanie-mi%C4%99dzy-serwerami/Udostępnij na innych stronach
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi