skript.pl 135 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Użytkownik @ivall dodał nowy wniosek: 1 dniowa zmiana stylu forum na halloween Witam, jako iż na forum nic się nie dzieje zrobiłem styl halloween dla forum, użytkownik się podoba, są za dodaniem. Z tego powodu robię wniosek o 1 dniowe oficjalne użycie mojego stylu w halloween (31.10.2019). Myślę, że nie będzie problemów z stylem, ponieważ jest to po prostu podmiana css aktualnych styli :) Link do stylu (tematu): https://skript.pl/temat/35400-styl-halloween-na-forum/ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Usunięty#22684 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 135 Opublikowano 30 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 599 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Wdrożone, aczkolwiek nie we wnioskowanej formie która zawierała dosyć sporo CSSa (nie ma czasu na review tego teraz) i obrazki o wątpliwych prawach autorskich. Zamiast tego użyłem logo i tła przygotowanych przez naszą niezawodną moderatorkę @Szifter. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi