skript.pl 141 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Użytkownik @ivall dodał nowy wniosek: 1 dniowa zmiana stylu forum na halloween Witam, jako iż na forum nic się nie dzieje zrobiłem styl halloween dla forum, użytkownik się podoba, są za dodaniem. Z tego powodu robię wniosek o 1 dniowe oficjalne użycie mojego stylu w halloween (31.10.2019). Myślę, że nie będzie problemów z stylem, ponieważ jest to po prostu podmiana css aktualnych styli :) Link do stylu (tematu): https://skript.pl/temat/35400-styl-halloween-na-forum/ OTWÓRZ WNIOSEK, ABY ZAGŁOSOWAĆ Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Usunięty#22684 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 141 Opublikowano 30 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Wdrożone, aczkolwiek nie we wnioskowanej formie która zawierała dosyć sporo CSSa (nie ma czasu na review tego teraz) i obrazki o wątpliwych prawach autorskich. Zamiast tego użyłem logo i tła przygotowanych przez naszą niezawodną moderatorkę @Szifter. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi