TeenageFall2 0 Opublikowano 12 października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 października 2019 (edytowane) Siema, dzisiaj publikuje stary skrypt na depozyt mojego autorstwa Posiada on: { GUI mozliwość włączenia/wyłączenia poszczególnych itów limit { koxów refów pereł strzał sBall'i(Mój autorski pomysł) carrotek(Też mój) } } [DL] : PS: Jeśli masz pisać teksty typu ,,Ten skrypt to gówno" to najpierw dawaj na dsc : TeenageFall2#9238 a nie jak jakieś dziecko typu CoutingDogs. (wiesz o czym mówie) Edytowane 3 listopada 2019 przez Szifter Zmieniam na code.skript.pl Notatka dodana przez Szifter Gabi145 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi145 43 Opublikowano 12 października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 października 2019 23 minuty temu, TeenageFall2 napisał: Siema, dzisiaj publikuje stary skrypt na depozyt mojego autorstwa Posiada on: { GUI mozliwość włączenia/wyłączenia poszczególnych itów limit { koxów refów pereł strzał sBall'i(Mój autorski pomysł) carrotek(Też mój) } } Co to za "}"? 23 minuty temu, TeenageFall2 napisał: PS: Jeśli masz pisać teksty typu ,,Ten skrypt to gówno" to najpierw dawaj na dsc : TeenageFall2#9238 a nie jak jakieś dziecko typu CoutingDogs. (wiesz o czym mówie) Wszyscy jesteśmy dziećmi Boga Ale tak na serio nie wyzywaj od dziecka itp. Bo to mówi samo za ciebie, o twoim wieku. Skryptu nie testowałem, ale wygląda na dosyć dobry. Jednak dużo jest takich w internecie, wystarczy wpisać frazę u wujka 'gugla'. 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 127 Opublikowano 15 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 505 Opublikowano 15 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 W dniu 12.10.2019 o 16:02, TeenageFall2 napisał: PS: Jeśli masz pisać teksty typu ,,Ten skrypt to gówno" to najpierw dawaj na dsc : TeenageFall2#9238 a nie jak jakieś dziecko typu CoutingDogs. (wiesz o czym mówie) Tak piszą głównie dzieci Ogólnie to te every 2 tick to niezbyt dobry pomysł bo przy większej ilości graczy może to bardzo zlagować serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 15 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 Nie wiem, czy wiesz, ale w ten sposób obrażasz mnie oraz podajesz dezinformacje i mogę to zgłosić + mój nick się pisze CountingDogs, a nie jakieś CoutingDogs Poza tym, nawet nie wiem o czym ty gościu piszesz teraz, że niby ja pisałem, że jakiś skrypt to "gówno"? Nigdy nie napisałem, że jakiś skrypt to gówno, a nawet jeśli to i tak starałem się w punktach wyjaśnić, dlaczego skrypt otrzymuje niższą ocenę niż uważa sam autor. Co do skryptu Źle wytabowane w tym miejscu. on shoot: shooter is a player projectile is a snowball push shooter 1 forward at speed 5 stop Niewielkim minusem jest to, że nie możemy za pomocą komendy zmienić, czy ma być limit na refy, czy nie. To samo w innych przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3meraldK 99 Opublikowano 16 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2019 jesteś rakiem i prostakiem. szczerze. ale żeby polaki się nie pruły to nie ma else ifów ale to akurat nie jest ważne, masz zamiar umilać czas graczom lagując serwer dzięki twojej wyśmienitej pętli every 2 tick w ogóle nie gratuluję napisania tego g ó w n a, 1/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi