jndooo 9 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 Jak dodać zmienne do scoreboarda bo raz juz pytałem ale nie dostałem odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 Jakiego znowu scoreboarda, z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 C4LLM3P3T3R 4 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 2 godziny temu, ZiemniaQ napisał: Jakiego znowu scoreboarda, z czego? Chodzi mu o scoreboarda z [TAB] chyba. Ile masz pieniędzy czy coś takiego. Custom tabela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 18 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 4 godziny temu, ZiemniaQ napisał: Jakiego znowu scoreboarda, z czego? Plugin nazywa sie scoreboard-revision dodałem już placeholder do tego ale gdy daje go w tej tam postaci co ma być i zmienna ze skryptu to pokazuje N/A player 2 godziny temu, C4LLM3P3T3R napisał: Chodzi mu o scoreboarda z [TAB] chyba. Ile masz pieniędzy czy coś takiego. Custom tabela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Od scoreboardów tylko FeatherBoard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 19 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 9 godzin temu, LjayPL789 napisał: Od scoreboardów tylko FeatherBoard. czyli tym nic nie zrobie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Nie mam pojęcia, ale raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 19 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 1 godzinę temu, LjayPL789 napisał: Nie mam pojęcia, ale raczej nie. na stronie jest ze obsłoguje placeholderapi wiec czekam az ktos cos powie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jndooo 9
Jak dodać zmienne do scoreboarda bo raz juz pytałem ale nie dostałem odpowiedzi
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi