maxcom1 111 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 Poszukujemy redaktorów i grafików Poszukujemy redaktorów i grafików na naszego minecraftowego bloga. Czego wymagamy (Redaktorzy)? Poprawnej polszczyzny Znajomości ortografii Przynajmniej 1 artykuł na tydzień (chyba że wyślesz usprawiedliwienie) Posiadanie konta discord Nie używanie wulgaryzmów Czego wymagamy (Graficy)? Grafiki pasujące do artykułów Wysoka aktywność (grafika na dany czas) Posiadanie konta discord Chętnych prosimy o kontakt na discord! maxcom1#0988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 Zanim wysłałbym podanie, to ja bym pierw chciał zobaczyć na początek, na jakim poziomie jest prowadzony blog, bo jeżeli byłoby nędznie, to nie wiem czy długo bym robił artykuły, które nie mają wcale wyświetleń, dlatego warto byłoby dodać może jakiś link do bloga, czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 A co oferujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 (edytowane) @Wayneern Oczywiście. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!ciach/ Edytowane 27 sierpnia 2019 przez maxcom1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 (edytowane) Mnie zastanawia jedno: czy ten projekt w ogóle ci wypali, skoro robisz plagiaty. Z innego bloga (MCBloga) pobrałeś grafiki z artykułu, po czym wstawiłeś je do siebie na Discordzie próbując wywinąć się z problemów, jeszcze nam wmawiałeś, że nie zrobiłeś plagiatu. No ja tam nie wiem, co tam dalej będzie, ale jednak prosiłbym cię, byś takie rzeczy miał na uwadze (tak, piszę tu, bo żadnego tematu dot. twojego bloga nie ma). Pozdrawiam. //EDIT: Użytkownik zmienił już grafiki, ale nie chciałbym, aby taka sytuacja ZNÓW się powtórzyła. Edytowane 27 sierpnia 2019 przez Wayneern Dzień dobry, zgodnie z procedurami potrzebny jest dowód rzeczowy i niepodważalny - jeżeli go przedstawisz natychmiast autor, w tym przypadku maxcom, otrzyma ostrzeżenie, a wątek poleci do kosza wraz z zakazem ponownej reklamy. Z wyrazami szacunku, Kurotsuwa Notatka dodana przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Na twój blog nie wchodziłem od dwóch tygodni. Pomysł wziąłem przeglądając twitter mojangu. Jakie plagiaty robię? 48 minut temu, Wayneern napisał: po czym wstawiłeś je do siebie na Discordzie próbując wywinąć się z problemów co xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XANT3R Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 (edytowane) @maxcom1Games I dlatego w twoim wpisie były nasze grafiki, które @Patbox robił sam? Były, bo zdażyłeś je zmienić, ale w internecie nic nie ginie A to grafiki u nas: Maxcom skopiował nawet układ grafik i same grafiki. Artykuł na jego blogu pojawił się dzień po naszym, z dokładnie tymi samymi grafikami. Obecnie grafiki zostały przez Maxcoma zmienione, ale i tak niesmak pozostaje ... Edytowane 27 sierpnia 2019 przez XANT3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 (edytowane) Dobry bobry dostojni zgromadzeni, przybywam z odsieczą by ściąć mieczem sprawiedliwości nieprawych użyszkodników. @maxcom1Games dowody są niezaprzeczalne, że ukradłeś te grafiki, a potem zamiast cywilizowanie przeprosić udawałeś głupiego i usunąłeś dowody. W związku z tym, po konsultacji z Libterem miłościwie nam panującym, wymierzam kary poniższe: Ten temat kończy w koszu. Ostrzeżenie w postaci punktów Z wyrazami szacunku, Kurotsuwa Edytowane 27 sierpnia 2019 przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Patbox i Wayneern 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi