TheEvil1337 0 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 Mam taki problem ze chcialem napisac skrypt na dodawanie rang i wyskakuje mi taki blad Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - ss z bledu - kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 (edytowane) powinno działać Edytowane 13 sierpnia 2019 przez kijl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheEvil1337 0 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 @kijl No nie działa dodaje do grupy {_arg1} jako uzytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 352 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 (edytowane) Bo zmienna tymczasowa działa tylko w jednym evencie (+ jesli uzywasz zmiennej jako argument komendy to musi być między znakami procentów %{_arg}%), zapisuj nick gracza z komendy w jakims slocie w ekwipunku, ew. w tytule ekwipunku, i potem w evencie on inventory click zapisz ten nick do zmiennej i zmienną podstaw jako argument komendy. Edytowane 13 sierpnia 2019 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheEvil1337 0 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 (edytowane) @Shooterowy Mógłbyś to przedstawić w formie pisemnej jako skrypt bo tak szczerze po przeczytaniu tego co napisałeś nie do końca wiem o co ci chodzi Edytowane 13 sierpnia 2019 przez TheEvil1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 352 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 (edytowane) Musisz jakoś przenieść nick gracza z komendy do eventu on inventory click, i albo go zapiszesz w ekwipunku, który robisz komendą /is <player> (w którymś slocie lub w tytule ekwipunku) i potem w evencie on inventory click go stamtąd pobrać, zapisać do zmiennej i podstawić do komendy /pex. Można też zrobić to łatwiej, zapisując po prostu nick gracza do zmiennej stałej podczas wykonywania komendy /is <gracz> command /is [<player>]: permission: nevo.is permission message: &7Nie masz uprawnien do &cnevo.is trigger: arg 1 is not set: send "&8&l> &7Poprawne uzycie: &c/is [nick]" arg 1 is set: close player's inventory open chest with 5 rows named "&2&lNadanie Rangi" to player loop 45 times: set player's current inventory's slot loop-number -1 to gray glass pane named "&8&l" set player's current inventory's slot 13 to diamond named "&7Nadanie Rangi: &4&lPrezes" with lore "&8&l> &7Status: &aNa Zawsze", "&8&l> &7Permisje: &aMaksymalne" and "&8&l> &7Kliknij aby nadac!" set {target::%player%} to player-arg on inventory click: if name of current inventory of player is "&2&lNadanie Rangi": cancel event if "%clicked slot%" is "13": execute player command "pex user %{target::%player%}% group set Prezes" clear {target::%player%} close player's inventory Edytowane 13 sierpnia 2019 przez Shooterowy źle wytabowane TheEvil1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheEvil1337 0 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 (edytowane) @Shooterowy Dobra teraz działa I już wiem o co ci chodziło Temat rozwiązany mi się wydaję Edytowane 13 sierpnia 2019 przez TheEvil1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheEvil1337 0
Mam taki problem ze chcialem napisac skrypt na dodawanie rang i wyskakuje mi taki blad
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - ss z bledu
- kod
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi