Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry ( ewentualnie wieczór :kappa: ). Przybywam tu w celu opisania dodatku jakim jest Ticker. Jest to dodatek pozwalający na dokładne śledzenie informacji o TPS serwera. Zawiera on garstkę funkcji, takich jak:

• wyświetlenie aktualnego TPS serwera - [the] [server[['']s]] tps
command /test:
	trigger:
		send "%tps%" to player
  • wyświetlenie aktualnego TPS serwera (z kolorami; nie wiem co to daje, nie testowałem :kappa:, niczego tutaj właściwie nie testowałem) - [the] [server[['']s]] tps string
command /test:
	trigger:
    	send "%tps string%" to player
  • wyświetlenie aktualnego TPS serwera (prosto z Bukkita) - [the] bukkit[['']s] tps [string]
command /test:
	trigger:
    	send "%bukkit%" to player
  • wyświetlenie aktualnej średniej TPS serwera - [the] [server[['']s]] average tps
command /test:
	trigger:
    	send "%average tps%" to player
  • wyświetlenie aktualnej średniej TPS serwera (z kolorami) - [the] [server[['']s]] average tps string
command /test:
	trigger:
    	send "%average tps string%" to player
  • wyświetlenie TPS serwera z ostatniej sekundy - [the] [server[['']s]] last tps
command /test:
	trigger:
    	send "%last tps%" to player
  • wyświetlenie TPS serwera z danego momentu - [(all [[of] the]|the)] [the] [server[['']s]] tps (of|from) [date] %date%
command /test:
	trigger:
		set {_t} to two hours ago
		send "%tps of date {_t}%" to player
  • wyświetlenie TPS serwera z danego momentu - %date%[''s] [date] [the] [server[['']s]] tps
command /test:
	trigger:
		set {_t} to two hours ago
		send "%{_t} date tps%" to player
  • wykrycie zmiany TPS serwera - [Ticker] tps change [to %-number%] oraz [the] [server[['']s]] (past|previous) tps
on tps change:
	broadcast "TPS serwera zmienił się z %past tps% do %tps%."
on tps change to 20.00:
	broadcast "TPS serwera zmienił się z %past tps% do %tps%. Wreszcie nie ma lagów!"
  •  wykrycie zmiany średniej TPS serwera - [Ticker] average tps change [to %-number%] oraz [the] [server[['']s]] (past|previous) average tps
on average tps change:
	broadcast "Średnia TPS serwera zmieniła się z %past average tps% do %average tps%."
on average tps change to 20.00:
	broadcast "Średnia TPS serwera zmieniła się z %past average tps% do %average tps%. Wreszcie nie ma lagów!"

Oczywiście zapomniałem o najważniejszym. Pobrać go można tutaj: https://forums.skunity.com/resources/ticker.428/

Nie wiem, czy ktoś skorzysta, ale miałem wolną godzinkę :lulkappa: 

Edytowane przez Rejszpat
https://skript.pl/temat/34446-ticker-%C5%9Bledzenie-tps-w-skryptcie/

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...