maxcom1 110 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 (edytowane) * Nie ma "zleceń" więc piszę tu. Napisał by mi ktoś HTML na chat? np. ja manualnie dodaje sam konta i jak ktoś sie zaloguje na login i hasło które ja podam, to każde login i hasło ma nick. I jak ktoś coś wyśle to każdy to widzi. Edytowane 8 sierpnia 2019 przez maxcom1 Modyfikuję tytuł w celu dokładniejszego opisania treści. Notatka dodana przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 Ale sam HTML ci do tego nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#22684 247 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 (edytowane) Tak jak @Rejszpat napisał, w samym html i css tego nie zrobisz. Jestem w stanie zrobić taki chat (nie wydaje się z twojego opisu zbyt zaawansowany), ale jest ważne pytanie, jakie jest wynagrodzenie za zrobienie zlecenia? Napisałem do Ciebie na discord. Edytowane 7 sierpnia 2019 przez ivall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 110
* Nie ma "zleceń" więc piszę tu.
Napisał by mi ktoś HTML na chat?
np. ja manualnie dodaje sam konta i jak ktoś sie zaloguje na login i hasło które ja podam, to każde login i hasło ma nick. I jak ktoś coś wyśle to każdy to widzi.
Edytowane przez maxcom1Modyfikuję tytuł w celu dokładniejszego opisania treści.
Notatka dodana przez Kurotsuwa
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi