kubastion 52 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2019 Cześć, po tym jak załadowały mi się skrypty przy włączeniu serwera, od razu się wyłączył i całkiem mocno zaspamił mi konsolkę, tu są logi: Czytam i nie mogę się doczytać w czym konkretnie jest problem, jeśli ktoś wie o co chodzi będę niezmiernie wdzięczny, pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 jaka wersja skripta? /version skript Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 23 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 1 minutę temu, Helios1993 napisał: jaka wersja skripta? /version skript 2.2-Fixes-V8b, wczesniej na 2.1.2 byl ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 spróbuj usunąć folder Skript Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sgret 1 Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 Zmień wersję skripta na Skript 2.2 zwykłą. + zwieksz ram serwera itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gosofas 0 Opublikowano 25 września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 września 2019 Jakiś plugin uniemożliwia uruchomienia serwera . Usun najlepiej wszystkie pluginy i potem wgrywaj na nowo i sprawdzaj czy nie przypadkiem jakis plugin uniemozliwia uruchomienie serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 1 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 W dniu 25.09.2019 o 20:03, gosofas napisał: Jakiś plugin uniemożliwia uruchomienia serwera . Usun najlepiej wszystkie pluginy i potem wgrywaj na nowo i sprawdzaj czy nie przypadkiem jakis plugin uniemozliwia uruchomienie serwera. Tylko ze to czasami dzieje sie raz na 2 dni, czasami co kilka godzin, wiec sprawdzenie 42 pluginow zajeloby mi x czasu e.e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubastion 52
Cześć, po tym jak załadowały mi się skrypty przy włączeniu serwera, od razu się wyłączył i całkiem mocno zaspamił mi konsolkę, tu są logi:
Czytam i nie mogę się doczytać w czym konkretnie jest problem, jeśli ktoś wie o co chodzi będę niezmiernie wdzięczny, pozdro!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi