Kennar 2 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Witam jak zrobić aby każdy portal prowadził tam i z powrotem ? coś podobnego jak jest u skkf, czyli że każdy gracz może zrobić sobie w swojej gildi portal i później, znó tym portalem wrócić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Opisz to bardziej bo nic nie zrozumiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kennar 2 Opublikowano 9 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Że każdy gracz może mieć włąsne portale w Gildii, które nie połączą się z innymi lub nie będą prowadziło na spawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Ehhh ja bynajmiej nie mam pojęcia jak to zrobić, nie da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 @up mozna przypisywać portale do graczy i potem sprawdzac czy gracz jest wlascicielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 albo: zapisywać lokacje portalu i w netherze teleportowac na te kordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kennar 2 Opublikowano 10 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Więc napisałby ktoś pod to skrypt ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kennar 2
Witam jak zrobić aby każdy portal prowadził tam i z powrotem ? coś podobnego jak jest u skkf, czyli że każdy gracz może zrobić sobie w swojej gildi portal i później, znó tym portalem wrócić ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi