Skocz do zawartości

[McLista] Dodawanie Diaxów

Shazad

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem w stanie dodać około 100,000 diaxów (mclista.pl) dla Trzech pierwszych osób które się zgłoszą w komentarzach ;) 

Takie darmowe zlecenie zrealizuję w 5 dni 😎

Jeśli ktoś chętny oczywiście :dealkappa:

Edit: Jeszcze jedna osoba!

(Przykładem mojej pracy jest serwer w top1 ktory wyboostowałem w niecałe 5 godzin 463k diaxów aktualnie)

Jeśli naruszam regulamin proszę o usunięcie postu :P
Ps: Dodawanie potrwa +/- parę godzin jest to proces automatyczny.

Edytowane przez Shazad

Jest to propozycja dla osób które nie chcą płacić jakimś "bambusom" za te diaxy,  zdarzały się takie propozycje sprzedaży XD

14 godzin temu, STEINER napisał:

A po co to komu

Odpowiedz sobie najpierw na pytanie czemu ma służyć mclista :v

13 godzin temu, jaku49 napisał:

A czy to nie jest przypadkiem oszukiwanie samego siebie?

Nie rozumiem ? 🤔

12 godzin temu, Mroczekk napisał:

Myślę że to GRACZE powinni dodawać diaxy dla serwera a nie właściciel. Diaxy to ocena serwera a jeśli dodasz ich 100k to oszustwo.

Nie wydaje mi się że ktokolwiek z TOP'ki tej listy zrobił to uczciwie a głównym zamysłem tego dodawania diaxów jest to żeby serwer został zauważony jako "lepszy" będąc m.i.n w TOP1, TOP2, TOP3 :kappa:

HeezQ

Łączę

Notatka dodana przez HeezQ

A potem typowe syfy postawione na aternosie ze 100k diaxów bez potencjału itd są zauważane, ale serwery z prawdziwym potencjałem, wkładem, bez oszust nie są zauważane. Działajmy tak dalej a w 2020 serwery będą miałynazwy "izihace.ench.pl", "izihc.aternos.me"

5 minut temu, HotAngel2K17 napisał:

A potem typowe syfy postawione na aternosie ze 100k diaxów bez potencjału itd są zauważane, ale serwery z prawdziwym potencjałem, wkładem, bez oszust nie są zauważane. Działajmy tak dalej a w 2020 serwery będą miałynazwy "izihace.ench.pl", "izihc.aternos.me"

To jest akurat Tru ciężko zaprzeczyć 👌

u mnie i tak byłaby whitelista więc po co mi to 🤷‍♂️

W dniu 27.07.2019 o 10:43, Mroczekk napisał:

Myślę że to GRACZE powinni dodawać diaxy dla serwera a nie właściciel. Diaxy to ocena serwera a jeśli dodasz ich 100k to oszustwo.

+1, ale nie przetłumaczysz tego serwerom izihace, bo tam nie liczą się gracze :P

• 2 miesiące temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...