Bunny_ 0 Opublikowano 16 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2019 (edytowane) Cześć, mam skrypt na menu. Gui zostało stworzone przy użyciu skRayFall i mam dostęp do pierwszej komendy, ale pod dodaniu następnego argumentu gracz nie może go otworzyć. W konsoli jest taki błąd: Dla wiadomości - nie ustawiałam żadnych uprawnień. Edytowane 19 lipca 2019 przez HeezQ Zmieniam stronę kodu na code.skript.pl Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 16 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2019 Z konsoli wynika, że błąd masz z pluginem TuSke. Wygraj plugin z tego postu i podaj kod skryptu. Bunny_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Zgłoszono - użytkownik sam rozwiązał problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bunny_ 0
Cześć, mam skrypt na menu. Gui zostało stworzone przy użyciu skRayFall i mam dostęp do pierwszej komendy, ale pod dodaniu następnego argumentu gracz nie może go otworzyć. W konsoli jest taki błąd:
Dla wiadomości - nie ustawiałam żadnych uprawnień.
Zmieniam stronę kodu na code.skript.pl
Notatka dodana przez HeezQ
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi