Witam, nizej mam gui z restowanie statystyk i mam pytanie jak w miejsce "pytanie" dac komende stats (nick) points 0
bardziej chodzi o to jak zrobic ze gdy gracz kliknie w tą ksiażkę to w miejsce (nick) bedzie jego nick
tutaj moga byc zle taby etc ale u siebie mam wszystko dobrze.
command /cos [<text>]:
aliases: coss
trigger:
if arg 1 is not set:
open chest with 1 rows named "&c&lcos" to player
format slot 0 of player with 1 of book named "&8>> &c&lReset stat &8<<" with lore "&8» &cZrestartuj statystyki||&8» &cKoszt: &71 emerald z eventu" to run [make player execute command "cos reset"]
if arg 1 is "reset":
if player has 1 emerald named "&eCOS":
"pytanie"
remove 1 emerald from player's inventory
send "&8» &aPomyslnie zresetowales statystyki"
else:
send "&cNie posiadasz wystarczajacej ilosci emeraldow na zrestartowanie statystyk"
Pytanie
Rokkkit 0
Witam, nizej mam gui z restowanie statystyk i mam pytanie jak w miejsce "pytanie" dac komende stats (nick) points 0
bardziej chodzi o to jak zrobic ze gdy gracz kliknie w tą ksiażkę to w miejsce (nick) bedzie jego nick
tutaj moga byc zle taby etc ale u siebie mam wszystko dobrze.
command /cos [<text>]:
aliases: coss
trigger:
if arg 1 is not set:
open chest with 1 rows named "&c&lcos" to player
format slot 0 of player with 1 of book named "&8>> &c&lReset stat &8<<" with lore "&8» &cZrestartuj statystyki||&8» &cKoszt: &71 emerald z eventu" to run [make player execute command "cos reset"]
if arg 1 is "reset":
if player has 1 emerald named "&eCOS":
"pytanie"
remove 1 emerald from player's inventory
send "&8» &aPomyslnie zresetowales statystyki"
else:
send "&cNie posiadasz wystarczajacej ilosci emeraldow na zrestartowanie statystyk"
https://skript.pl/temat/33664-interakcja-z-gui/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi