maxcom1 110 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 Hej! Posiadam bungeecord. Chciałbym na serwerze lobby zrobić skript, który pokaże ile osób jest na serwerze "survival". Jak to zrobić? Daje "Najlepszą odpowiedź" oraz Reakcję! Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Funek1337 8 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 Nie da sie tego zrobic w skrypcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 23 minuty temu, Funek1337 napisał: Nie da sie tego zrobic w skrypcie. Wcale... set {_size} to size of bungee players on "survival" w zmiennej tymczasowej {_size} masz ilość graczy na serwerze o nazwie survival. Wymaga chyba Skellett albo Skungee w tej chwili nie mam jak tego sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 26 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 (edytowane) Nie rozumie kondycji. Jaki addon? bo mam skellet i skungee Edytowane 26 czerwca 2019 przez maxcom1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 43 minuty temu, maxcom1Games napisał: Nie rozumie kondycji. Jaki addon? bo mam skellet i skungee Skungee Tylko on ma chyba jakis config to ustaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 26 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Ale tobie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 110
Hej!
Posiadam bungeecord.
Chciałbym na serwerze lobby zrobić skript, który pokaże ile osób jest na serwerze "survival".
Jak to zrobić?
Daje "Najlepszą odpowiedź" oraz Reakcję!
Proszę o pomoc!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi