maxcom1 110 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Hej! Potrzebuje pomocy. Otóż mam Spigota 1.12.2 (skript najnowsza wersja). Jak będą potrzebne jakieś addony to pobiore (mam SkQuery, Wildskript). Nie wiem jak to zrobić, ale nie chce aby po wpisaniu złej komendy wyświetlało się "Unknown command. Type "/help" for help.". Jak moge ustawić własną wiadomość? Dam "Najlepszą odpowiedź" oraz Reakcję! Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damianekk 26 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 (edytowane) Wchodzisz w plik spigot.yml i szukasz tam unknown-command. (Domyślnie 37 linijka) Edytowane 17 czerwca 2019 przez Damianekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 (edytowane) Odpalasz plik spigot.yml i na dole masz: messages: whitelist: 'wiadomosc whitelisty' unknown-command: "wiadomosc blednej komendy" server-full: 'wiadomosc jak serwer jest pelny' outdated-client: ' ' outdated-server: '' restart: 'restart' Edytowane 17 czerwca 2019 przez VIPEQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 17 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 8 minut temu, Damianekk napisał: Wchodzisz w plik spigot.yml i szukasz tam unknown-command. (Domyślnie 37 linijka) 7 minut temu, VIPEQ napisał: Odpalasz plik spigot.yml i na dole masz: messages: whitelist: 'wiadomosc whitelisty' unknown-command: "wiadomosc blednej komendy" server-full: 'wiadomosc jak serwer jest pelny' outdated-client: ' ' outdated-server: '' restart: 'restart' No dobra, ale jak próbowałem nie działają kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 17 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 znaczy ok. Teraz działają, ale jak pisze &cNiepoprawna komenda! Uzyj &3/pomoc to mi usuwa to "&cNie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 17 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Aha... Sam to rozwiązałem. Temat do zamknięcia.. Chodziło o inny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 110
Hej!
Potrzebuje pomocy.
Otóż mam Spigota 1.12.2 (skript najnowsza wersja).
Jak będą potrzebne jakieś addony to pobiore (mam SkQuery, Wildskript).
Nie wiem jak to zrobić, ale nie chce aby po wpisaniu złej komendy wyświetlało się "Unknown command. Type "/help" for help.".
Jak moge ustawić własną wiadomość?
Dam "Najlepszą odpowiedź" oraz Reakcję!
Proszę o pomoc!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi