że jeśli gracz ma skrzynkę o nazwie "plecak (nick gracza)" i ma głowę o nazwie "(nick gracza)'s Head"
to żebym mógł ją postawić normalnie i korzystać, a jeśli nie ma to używać cancel event z tekstem nie masz głowy gracza
a jak już skorzysta gracz z tego to żeby zniszczył skrzynkę i żeby była w jego ekwipunku o tej samej nazwie, i przedmiotami, ***TAKIE SAMO JAK NA XXX*** tylko chodzi o PLECAK lol i glowkę
oto kod co próbowałem zrobić
on place:
if player's tool is chest named "&cPlecak: &6%player%":
if player has skull named "%player%'s Head":
open chest to player
else:
cancel event
Edytowane przez knugi
Usuwam IP serwera oraz dodaję znaki diakrytyczne oraz poprawiłem formatowanie.
Pytanie
seax 0
Siema, chcę zrobić skrypt taki,
że jeśli gracz ma skrzynkę o nazwie "plecak (nick gracza)" i ma głowę o nazwie "(nick gracza)'s Head"
to żebym mógł ją postawić normalnie i korzystać, a jeśli nie ma to używać cancel event z tekstem nie masz głowy gracza
a jak już skorzysta gracz z tego to żeby zniszczył skrzynkę i żeby była w jego ekwipunku o tej samej nazwie, i przedmiotami, ***TAKIE SAMO JAK NA XXX*** tylko chodzi o PLECAK lol i glowkę
oto kod co próbowałem zrobić
on place: if player's tool is chest named "&cPlecak: &6%player%": if player has skull named "%player%'s Head": open chest to player else: cancel event
Edytowane przez knugiUsuwam IP serwera oraz dodaję znaki diakrytyczne oraz poprawiłem formatowanie.
Notatka dodana przez knugi
https://skript.pl/temat/33621-problem-z-skrzynk%C4%85/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi