DamianMMC 84 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) Też sypie wam takie błędy? Co moze to powodować? Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 masz protocol hack'a? Kiedy sypie tymi errorami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 5 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) nie mam. Własnie nie wiem, też szukałem kiedy - najprawdopodobniej podczas klikania na cos w inventory podczas otwartej skrzynki ale nie wiem dokladnie. Edytowane 5 października 2014 przez DamianMMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 6 października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 października 2014 Sprobuj pobrac inna wersje, pewnie jest to bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 6 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2014 Sprawdzalem kilka wersji i nadal to samo. Moze jeszcze jakas rada ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 6 października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 października 2014 masz jakiś plugin "prison.jar" albo coś takiego? bo widzę że to się tam powtarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 6 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2014 Tak to silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamianMMC 84
Też sypie wam takie błędy? Co moze to powodować?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi