Agentwosvs 2 Opublikowano 3 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2019 Witam. Napisze ktoś albo zna ktoś jakiś skrypt który dział by w następujący sposób. Po wpisaniu np. /kordy zapisz <nazwa> kordy zostaną zapisane a następnie po wpisaniu /kordy lista wyskoczy lista z zapisanymi kordami. (I aby nie było możliwości teleportacji na te kordy) Myślę, ze to co napisałem zostało zrozumiane. Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 3 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2019 command /kordy [<text>]: trigger: if arg 1 is "zapisz": add location of player to {KORDY::%player%::*} if arg 1 is "list": loop {KORDY::%player%::*}: send "%loop-value%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Agentwosvs 2 Opublikowano 3 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2019 No skirpt nie chce działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 3 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2019 3 godziny temu, Agentwosvs napisał: No skirpt nie chce działać Jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 101 Opublikowano 3 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2019 8 godzin temu, Agentwosvs napisał: No skirpt nie chce działać Mi wszystko działa, prawdopodobnie masz źle działającą wersję Skripta, lub nie posiadasz pewnego addona. Jeżeli: nie ma błędów a komenda /kordy zapisz i /kordy list nie działa (nic się nie dzieje) to znaczy że Skript ma złą wersję, a jeżeli jest błąd typu "can't understand" to znaczy że trzeba addona. Najlepiej by było jak byś pobrał najnowszą wersję Skripta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Agentwosvs 2
Witam.
Napisze ktoś albo zna ktoś jakiś skrypt który dział by w następujący sposób.
Po wpisaniu np. /kordy zapisz <nazwa> kordy zostaną zapisane a następnie po wpisaniu /kordy lista
wyskoczy lista z zapisanymi kordami. (I aby nie było możliwości teleportacji na te kordy)
Myślę, ze to co napisałem zostało zrozumiane.
Czekam na odpowiedź.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi