Kennar 2 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Witam znalazłem pewien skrypt na drop z stone, i nie wiem dlaczego ale Fortunka 3 nie działa, sprawdzi ktoś cały skrypt czy dobrze jest ustawiony ? Oraz proszę o napisanie jaki kto ma drop, oraz gdzie mogę to zmienić, z góry dziękuję :). Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Yyyy. Masz tam opisane hello? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 A co do fortuny zara sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Kennar nie ma Fortune III jest tylko Fortune I i II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kennar 2 Opublikowano 5 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 A co to jest ? if player's tool is a diamond pickaxe of fortune 3: if chance of {@vipszansa}%: if chance of 10%: chance of 25%: drop 1 {@item1} message "&7Znaleziono &bDiament&7!" clear {chance.%player%} stop chance of 25%: drop 2 {@item1} message "&7Znaleziono 2 &bDiamenty&7!" clear {chance.%player%} stop chance of 25%: drop 3 {@item1} message "&7Znaleziono 3 &bDiamenty&7!" clear {chance.%player%} stop chance of 25%: drop 4 {@item1} message "&7Znaleziono 4 &bDiamenty&7!" clear {chance.%player%} stop else:I gdzie mogę ustawić o ile będzie większa szansa kopiąc z fortunką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kennar 2 Opublikowano 5 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Oraz jeśli mogę prosić to czy można było by tam dodać drop węglą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Oraz jeśli mogę prosić to czy można było by tam dodać drop węglą ? Jutro postaram się to zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kennar 2 Opublikowano 5 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Ok będę czekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kennar 2
Witam znalazłem pewien skrypt na drop z stone, i nie wiem dlaczego ale Fortunka 3 nie działa, sprawdzi ktoś cały skrypt czy dobrze jest ustawiony ? Oraz proszę o napisanie jaki kto ma drop, oraz gdzie mogę to zmienić, z góry dziękuję :).
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi