xAxee 1951 Opublikowano 12 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2019 (edytowane) Informacje: Cześć, ja jestem xAxee i chciałbym ogłosić, iż szukam pracy, aby zbić czas i dorobić się jakiejś sumki na marzenia. Doświadczenie: Na forum jestem od ponad dwóch lat, doskonaląc swoje umiejętności i ucząc się nowych rozwiązań. Współpracowałem z wieloma serwerami w sprawie skryptów lub pomocy technicznej oraz pełniłem funkcje administratora na większych serwerach Moje skrypty:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!- Skrypt do zarządzania pluginami i skryptami (skript-mirror)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Zaawansowany skrypt na Sklep z pełnym configiem yml.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!- Skrypt wprowadzający różne efekty z particlesów (config yml)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!- Skrypt dodający prace na serwer (config yml)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Nagrody za polubienie na NameMcZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!- Skryptowe core do pluginy FunnyGuilds (Aktualizacja w drodze) i inne (znajdziecie w sygnaturze) Co Oferuje:- Pisanie skryptów na zlecenie- Przepisanie skryptów (wydajność / poprawa)- (wyjaśnienie w jakimś stopniu skrypta)- Dodanie / zmienienie configu- Pisanie mniejszych pluginów- Pomoc przy obsłudze niektórych pluginów Wynagrodzenie:- Coś w zamian- PayPal- Przelew- Psc + pokrycie kosztu prowizji(20%) Kontakt:- Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!- Discord: 𝒙𝑨𝒙𝒆𝒆#5695- Wiadomość na forum Strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Przed rozpoczęciem prac chciałbym otrzymać jakąś zaliczkę. Edytowane 30 maja 2020 przez xAxee Zamykam zgodnie z regulaminem lokalnym. Notatka dodana przez TakiJakTy UnioNS, Briks, knugi i 8 innych 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 12 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2019 POLECAM! Osoba wie w czym siedzi, potrafi pomóc w każdej sprawie. Osoba cechuje się dobrym podejściem do każdego i każdej sprawy. xAxee i Damian348 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 13 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2019 Polecam skrypty na wysokim poziomie xAxee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 110 Opublikowano 26 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 Jakie koszty? Co może być w zamian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 26 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 Polecam tego Pana, dobre skrypty tworzy (czarna magia dla mnie). xAxee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1951 Opublikowano 26 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 Godzinę temu, maxcom1Games napisał: Jakie koszty? Co może być w zamian? Najchętniej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dudimsp2 Opublikowano 22 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2020 Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Procix94 11 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Bardzo dobra Pomoc dobrze napisany skrypt w szybkim terminie skrypt bez zarzutu Warty ceny. Polecam. matmad23132 i xAxee 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmad23132 0 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Jakie koszty wykonania projektu survival działki i gildie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1951 Opublikowano 4 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 W dniu 3.05.2020 o 15:55, matmad23132 napisał: Jakie koszty wykonania projektu survival działki i gildie? napisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi