Vilor 1 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 Witam, nakieruje mnie ktoś jak mogę napisać plugin, który automatycznie po dostaniu przez komendę zapisanej książki otwiera ją, a po zamknięciu usuwa z ekwipunku. Z góry dziękuje, za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 Nie jestem pewien czy da się wykryć czy gracz zamknął książkę ;/ raczej nie tu masz otwieranie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 Tak działa plugin BookNews Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vilor 1 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 2 godziny temu, Oedeopol napisał: Tak działa plugin BookNews Owszem działa, lecz tylko po wejściu na serwer. A ja potrzebował bym pluginu, w którym mogę napisać własną komendę i własny tekst w niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vilor 1 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 Okej, już znalazłem plugin zastępczy. Dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 124 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vilor 1
Witam, nakieruje mnie ktoś jak mogę napisać plugin, który automatycznie po dostaniu przez komendę zapisanej książki otwiera ją, a po zamknięciu usuwa z ekwipunku. Z góry dziękuje, za wszelką pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi