Stasio 3 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 czyli po prostu bedzie sie tworzył folder np: Muzyczka i bedzie tam zainportowana muzyka np: i like to move it i po wpisaniu komendy np muzyka1 to ta muzyka będzie słyszana w miejscu w którym ja włączymy a po ponownym wpisaniu będzie się wyłączała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 (edytowane) Da się coś takiego osiągnąć ale to będzie muzyka formatu MIDI (.mid) czyli same głosy instrumentów (bez vocalu), które czyta Minecraft. SkQuery (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) oferuje takie możliwości. Edytowane 13 kwietnia 2019 przez jaku49 Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 ok a umiesz cos takiego zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 em.... Ktoś pisze, ale nie pisze jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 27 minut temu, maxcom1Games napisał: em.... Ktoś pisze, ale nie pisze jak Czy tak trudno zajrzeć do dokumentacji dodatku? Nawet podałem do niej link. play midi "plik-mid" to player #zaczyna grac wait 5 seconds #czeka 5 sekund stop midi "plik-mid" #zatrzymuje gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Stasio 3
czyli po prostu bedzie sie tworzył folder np: Muzyczka i bedzie tam zainportowana muzyka np: i like to move it i po wpisaniu komendy np muzyka1
to ta muzyka będzie słyszana w miejscu w którym ja włączymy a po ponownym wpisaniu będzie się wyłączała
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi