Skocz do zawartości
  • 0

Kilka skryptów

konnix3

Pytanie

Siemka mam dla waz kilka zleceni ; ) Latwe wiec nie ma czym sie martwic . 

1 skrypt to zrobienie rózdzki na spawn która jest craftowana w craftingu/piecyku

2 skrypt to zrobienie czegos takiego ze jak wpisze /Crafting to otworzy mi sie okno i tam beda craftingi.

zeby to tak wyglondalo i zeby gracz nie mógl brac tych itemów poprostu otwieru mu sie takie okienko i sa tam craftingi

A i takie 3 pytanko mam skrypt zrobiony /vip /svip /pomoc lecz osoby bez /op nie moge tego wpisac co mam zrobic? 
Edytowane przez konnix3
https://skript.pl/temat/3261-kilka-skrypt%C3%B3w/

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
options:        cos: end stone #tu wpisz nazwe tego end stona        cos1: blaze rod #a tu wpisz ta nazwe tego blaze roda               command /crafting:        trigger:                show "s;1;i;stone;n;&7Kamien;s;2;i;stone;n;&7Kamien;s;3;i;stone;n;&7Kamien;s;7;i;gold block;n;&7Blok zlota;s;10;i;stone;n;&7Kamien;s;11;i;piston base;n;&7Piston;s;12;i;stone;n;&7Kamien;s;13;i;end stone;n;{@cos};s;16;i;gold block;n;&7Blok Zlota;s;18;i;blaze rod;n;{@cos1};s;19;i;diamond;n;&7diament;s;20;i;redstone;n;&7Redstone;s;21;i;diamond;n;&7diament;s;25;i;stick;n;&7Patryk;" with 6 rows named "&6Craftingi" to player        
https://skript.pl/temat/3261-kilka-skrypt%C3%B3w/#findComment-28897

• 0

Hmm do tego co @up dorzuć:

Options:	rozdzka: &4Rozdzka teleportujaca		on script load:	register new shaped recipe for blaze rod of unbreaking 5 named "{@rozdzka}" using air, gold block, air, air, gold block, air, air, stick, air       on rightclick with a blaze rod of unbreaking 5:	set {_pos.%player%} to location of player	send "&7Czekaj &65 sekund&7, nie wolno Ci sie ruszyc!"	if {_pos.%player%} isn't location of player:		send "&cPoruszyłes sie, teleportacja anulowana!"		stop	wait 1 second	if {_pos.%player%} isn't location of player:		send "&cPoruszyłes sie, teleportacja anulowana!"		stop	wait 1 second	if {_pos.%player%} isn't location of player:		send "&cPoruszyłes sie, teleportacja anulowana!"		stop	wait 1 second	if {_pos.%player%} isn't location of player:		send "&cPoruszyłes sie, teleportacja anulowana!"		stop	wait 1 second	if {_pos.%player%} isn't location of player:		send "&cPoruszyłes sie, teleportacja anulowana!"		stop	wait 1 second	if {_pos.%player%} is location of player:		remove 1 blaze rod of unbreaking 5 from the player		teleport player to spawn		send "&6Teleportacja..."		stop		on command "/spawn":	if player has permission "spawn.tp":		stop	else:		cancel event		send "&7Aby dostać się na spawn użyj magicznej rozdzki."		send "&7Crafting zobaczysz wpisując komendę &6/crafting"		send "&7Mozesz wybrac sie rowniez piesz0. Kordy SPAWNU: &9&ly:&l&f0 &l&9z:&l&f0"		stop

gdzie w options wpisujesz nazwę różdżki teleportującej. W 2 linijce od końca ustaw sobie kordy spawnu (wpisałem tam 0,0)

Potrzebny dodatek SkQuery zarówno do wirtualnego eq jak i craftingu.

Co do twojego 3 problemu to zapewne masz tam dane

if player has permission "cos":albo If player is op:

usuń po prostu tą linijkę odpowiadającą za uprawnienia, bądź dorzuć wpisane uprawnienia do pluginu od rang.

https://skript.pl/temat/3261-kilka-skrypt%C3%B3w/#findComment-28952

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...