Tymekd 151 Opublikowano 16 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 Jak zastąpić ten kod: execute console command "spawnpoint %player% %location of event-block%" tak aby nie miał execute żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 16 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 Godzinę temu, Tymekd napisał: Jak zastąpić ten kod: execute console command "spawnpoint %player% %location of event-block%" tak aby nie miał execute żadnego w jakim sensie chcesz execute zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 16 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 czy jest jakaś funkcja która ustawia spawnpoint tam gdzie chce i dla kogo chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 16 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 ja chciałem to tak napisać: set spawnpoint player at event-block ale nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crido 5 Opublikowano 16 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 a nie lepiej wejść poprostu na serwer i wpisać /setworldspawn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ThorPL 1 Opublikowano 16 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 command /settpcos [<text>]: trigger: set {_tpcos} to location of player command /tpcos [<text>]: trigger: teleport player to {_tpcos} liczę na rep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 16 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 (edytowane) 6 minut temu, ThorPL napisał: command /settpcos [<text>]: trigger: set {_tpcos} to location of player command /tpcos [<text>]: trigger: teleport player to {_tpcos} liczę na rep NIEE napisałem co chce nie to dlaczego ludzie nie umieją czytać? Ja się pytam o funkcje ustawienia spawnpointa Edytowane 16 marca 2019 przez Tymekd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ThorPL 1 Opublikowano 16 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 Bo napisałeś to tak niezrozumiale, że nie wiem o co ci chodzi, chcesz aby każdy miał inny teleport, do czego ci to wytłumacz, jak mam po jednej komendzie ci to zastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 16 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 Teraz, ThorPL napisał: Bo napisałeś to tak niezrozumiale, że nie wiem o co ci chodzi, chcesz aby każdy miał inny teleport, do czego ci to wytłumacz, jak mam po jednej komendzie ci to zastąpić. Potrzebuje funkcje do ustawienia spawnpoint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 16 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 zobacz set player's spawnpoint to location of event-block # set spawnpoint of player to location of event-block # Lub: on death of player: teleport player to location of (100, 100, 100) Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 16 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 1 minutę temu, xAxee napisał: zobacz set player's spawnpoint to location of event-block # set spawnpoint of player to location of event-block # Lub: on death of player: teleport player to location of (100, 100, 100) DZIĘKUJE wreszcie ktoś to napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ThorPL 1 Opublikowano 16 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 command /ustawspawnpoint [<text>]: trigger: set {_point%player%} to location of player command /spawnpoint [<text>]: trigger: teleport player to {_point%player%} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 16 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2019 1 minutę temu, ThorPL napisał: command /ustawspawnpoint [<text>]: trigger: set {_point%player%} to location of player command /spawnpoint [<text>]: trigger: teleport player to {_point%player%} JUŻ mam odpowiedź a po 2 to miał być spawnpoint a nie na zmiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tymekd 151
Jak zastąpić ten kod:
execute console command "spawnpoint %player% %location of event-block%"
tak aby nie miał execute żadnego
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi