Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

PSh3rOI.jpg

Co mogę zaoferować Tobie gdybyś/aś zdecydował/a się na moje usługi 🤔🤔:

- Profesjonalne podejście do zlecenia

- Szybki i łatwy kontakt(jestem dostępny od godziny 6-22, w tym przedziale czasowym z reguły odpowiadam do 20min)

- Gwarancja zadowolenia jeżeli mój projekt nie spodoba Ci się, zwrócę ci 100% pieniędzy

- Ekspresowy czas wykonania mapy dla Ciebie (z reguły jest to 1 dzień od przyjęcia zlecenia)

- Luźną atmosferę (jeżeli piszesz do mnie wiadomość lub chcesz pogadać, to Walisz do mnie na TY), pogadać można na prawie każdy temat

- Służę radą podczas trwania zlecenia i także po nim

Jakiego rodzaju usługi oferuję

- Jestem ekspertem od budowania spawnów jak i hubów

Zasady współpracowania ze mną: 

- Przed rozpoczęciem zlecenia należy zapłacić 30% zaliczki

- Uczciwości

- Cenię swój czas tak samo i Wasz, dlatego nie utrudniajmy sobie życia i bądźmy konkretni

Formy płatności:

- Przelew

- PayPal

Inne form płatności poza tymi dwoma nie są akceptowane przeze mnie.

Jak się ze mną skontaktować: 

- Discord: Virtuoz#0457

- wiadomość prywatna na forum

Dzięki za poświęcony czas na czytanie mojego tematu, w razie pytań służę pomocą😉

Portfolio: [ https://imgur.com/a/biTjuzV#Yesgi15 ]

Niepowtarzalna okazja, która sprawi że Twój serwer będzie jeszcze bardziej rozpoznawalny [Oferta ograniczona czasowo!]

Spoiler

Do dnia 20.08.2020 trwać będzie promocja na wszystkie moje usługi 50% (to jest jedyna i prawdopodobnie ostatnia taka okazja w mojej ofercie)

Chcesz aby Twój serwer był bardziej popularny?

Chciałbyś aby Twój serwer klasyfikowany był w czołowej liście Polskich serwerów?

Chcesz lepszej zmiany dla Twojego serwera?

Czy wiesz że:

Pierwsze wrażenie jakie pozostaje w głowie Twoich graczy/jak i obserwujących jest to spawn, nie uważasz więc, że powinieneś zostawić jak najlepsze wrażenie dla nich aby mogli polecać Twój serwer i aby rósł w popularność ?

Lepsza jakość mapy pozwoli Ci na:

- Większy prestiż wśród innych serwerów(w Polsce poziom budowniczych jest niski, dzięki moim usługom będziesz mógł się wyróżnić wśród innych)

- Większy przyrost graczy

- Milej spędzony czas/odczucia graczy będą znacznie lepsze

Oprócz jednorazowego wydatku zyskujesz znacznie więcej już po samym zakupie!

Zapraszam do składania zamówień i danie szansy Twojemu serwerowi Discord: Virtuoz#0457

Edytowane przez Virtuosso
https://skript.pl/temat/32215-virtuozcoloradomcoil-pozw%C3%B3l-twojemu-serwerowi-zab%C5%82ysn%C4%85%C4%87/

• 4 tygodnie później...
19 godzin temu, tazu napisał:

Spawn na serwer mediumHC to jakie koszta?

Każde zlecenie jest omawiane indywidualnie, po wszelakie informacje możesz kierować do mnie, czy to wiadomość na forum, czy discordzie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

witam, ile trzeba wyłożyć za taką mapę? bo nawet nie wiem czy liczysz w dziesiątkach, setkach, grubszych setkach czy tysiącach.

i jeszcze jedno pytanie, czy w swojej ofercie masz tylko spawny i lobby dla (tych mniej ciekawych/kreatywnych) serwerów czy inne opcje także wchodzą w grę?

4 godziny temu, boleknowak napisał:

witam, ile trzeba wyłożyć za taką mapę? bo nawet nie wiem czy liczysz w dziesiątkach, setkach, grubszych setkach czy tysiącach.

Cześć, ostatnimi czasy mam dosyć trochę wolnego, stąd zaktualizowanie mojego tematu.Co do cen jakie biorę za poszczególne mapki, zazwyczaj biorę zlecenia za około 100 zł +/- (nie mogę powiedzieć, że jest zawsze w takiej cenie, lub czy jest taniej to jest kwestia już indywidualna).

4 godziny temu, boleknowak napisał:

i jeszcze jedno pytanie, czy w swojej ofercie masz tylko spawny i lobby dla (tych mniej ciekawych/kreatywnych) serwerów czy inne opcje także wchodzą w grę?

Buduję raczej wszystko, więc z innego typu mapkami nie będzie problemu, jeżeli dostałbym bardziej szczegółowy obraz tej sytuacji(czego konkretnie potrzebujesz i innego tego typu rzeczy) to śmiało możesz napisać i coś wymyślimy. 

• 2 tygodnie później...

Te prace są naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Gratuluję talentu oraz rozwijaj się dalej. Na przyszłą edycję swojego serwera zamówię u ciebie pracę ^^

Portfolio zostało zaktualizowane nowym zleceniem 😉 Do końca tygodnia portfolio zostanie zastąpione aktualnymi pracami niskiej jakości na rzecz renderów, jak i temat o zostanie budowniczym w wersji graficznej.

Temat dalej aktualny, zapraszam wszystkich do współpracy.

• 2 miesiące temu...
W dniu 17.10.2019 o 18:00, Gabi145 napisał:

Długo robisz taki np. zamek?

Po przyjęciu zlecenia i otrzymaniu zaliczki, zazwyczaj od razu zaczynam(jeżeli jest to np sobota rano, zazwyczaj mapki do 200x200 kończę tego samego dnia, którego przyjąłem , ale to już zależy od tego czego potrzeba tak na prawdę)

Oferta dalej aktualna.

Z powodu dawnego nie aktualizowania portfolio przez pewien czas będę przyjmował zlecenia za 50% ceny normalnej.Okazja będzie dostępna przez określony czas.

- Bardzo szybki czas realizacji

- Wysoki poziom pracy

Przy zakupie mapy za minimum 100 zł, render gratis!

Zapraszam do zamawiania ekstra prac😉

Nieaktywny

Łączę posty.

• 3 tygodnie później...

Portfolio zaktualizowane o 3 nowe projekto-zlecenia i cały czas nowe będą się pojawiały.

Zapraszam do współpracy(teraz przy każdym zleceniu, otrzymasz taki fajniutki renderek gratis - do użytku własnego np: do prezentacji, na miniaturke yt, do reklamy, strone www, itp.)

• 3 tygodnie później...

Do dnia 20.08.2020 trwać będzie promocja na wszystkie moje usługi 50% (to jest jedyna i prawdopodobnie ostatnia taka okazja w mojej ofercie)

Chcesz aby Twój serwer był bardziej popularny?

Chciałbyś aby Twój serwer klasyfikowany był w czołowej liście Polskich serwerów?

Chcesz lepszej zmiany dla Twojego serwera?

Czy wiesz że:

Pierwsze wrażenie jakie pozostaje w głowie Twoich graczy/jak i obserwujących jest to spawn, nie uważasz więc, że powinieneś zostawić jak najlepsze wrażenie dla nich aby mogli polecać Twój serwer i aby rósł w popularność ?

Lepsza jakość mapy pozwoli Ci na:

- Większy prestiż wśród innych serwerów(w Polsce poziom budowniczych jest niski, dzięki moim usługom będziesz mógł się wyróżnić wśród innych)

- Większy przyrost graczy

- Milej spędzony czas/odczucia graczy będą znacznie lepsze

Oprócz jednorazowego wydatku zyskujesz znacznie więcej już po samym zakupie!

Zapraszam do składania zamówień i danie szansy Twojemu serwerowi 😉 Kontakt discord: Virtuoz#0457

Edytowane przez Virtuosso
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...